Tehnički kutak > Tuning skutera
Razrada gusa na 15mm ili 19mm karbu?
PitBull Aerox:
--- Citat: pitaNS - 24 Studeni, 2008, 18:17:18 ---prokuvao odma? garant si zaboravio da sipaš vodu? he,he
dobro je on i izdržao s obzirom kako je pažen! ! ! A karbonitne lamelice koje dođu uz kit jesu brzo vrisnule, ili ih nisi ni stavljao? ?
--- Kraj citata ---
ma nasuo sam vodu, al budala ostavio ga da radi u mjestu u leru vise od pola sata i otiso... a kako nije bilo zraka da puse u hladnjak da hladi vodu, i naravno počeo kuhat, izbila para i sve se zadimilo (parom) - opis kuretove stare i vjerovatno bi zaribao da nije bilo nje koja je ugasila skut... a karbonske lamelice, da njih sam stavio... i nisam ih nikad u 7t km mijenjao...
Po?etnik:
19mm karb, 80 dizna, a sad dal ce busit filter kak oces ja bih stavio malossi red sponge... karb lamele su bolje od limenih :headbang:
pitaNS:
--- Citat: Početnik - 25 Studeni, 2008, 12:55:02 ---19mm karb, 80 dizna, a sad dal ce busit filter kak oces ja bih stavio malossi red sponge... karb lamele su bolje od limenih :headbang:
--- Kraj citata ---
samo sa red sponge neće imati dovoljno vazduha, airbox se mora preraditi da bi smeša bila dobra!
karb lamele su bolje od limenih, al ima i karbonitne i karbonske! o tome je ovde reč, čitaj malo....
crogenie:
pitaNS, kad ce ti otprilike stic kit? Kolko ga vec cekas? :dontknow:
vpucko:
--- Citat: SlowRider - 24 Studeni, 2008, 18:45:48 ---
--- Citat: cvele60 - 24 Studeni, 2008, 18:42:43 ---
--- Citat: SlowRider - 24 Studeni, 2008, 18:40:09 ---Meni su karbonitne izdrzale oko 7000km s tim da jos nisu radile probleme, iako je komadic bio odlomljen, dlaka je trebala da usis ne bude zatvoren.
--- Kraj citata ---
Znaci ipak i nisu tolko lose :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Pa nisu, ali sam ipak stavio karbonske, a karbonitne mi stoje sa strane. Karbonske nakon 10267km su bile citave :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
eo ja polinijeve imam vec 29374398 kn i ko nove... al doslovno kao da sam ih juce namontirao!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju