Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ocale i trke??

<< < (2/4) > >>

doc-sr150:
mislim da to nebi trebalo predstavljat problem... :icon_scratch:

Shepa:
Cvike su medicinsko pomagalo, i nisu strane u motosportu i automobilizmu.
Ako ih mogu nosit vozači F1 i C.A.R.T., zašto ne bi moga ti?
Ako ti ih itko ikad zabrani u propozicijama natjecanja, mislim da imaš osnova za tužbu zbog diskriminacije i nanošenja duševnih boli... :icon_biggrin:

Ne znam jedino kako bi u slučaju ozljeda osiguranje gledalo na to, jer sigurno postoji veća šansa za ozljede oka i lica kad nosiš cvike pod kacigom...

U svakom slučaju, postoje i dioptrijske moto cvike sa gumenim okvirom i savitljivim staklima...

Don't let the bastards grind you down!

the_ilusionist:
hm... ja se nadan da ce dat sa cvikama, ako ne morat cu s lecama... a to sta se tice cvika sa gumenin okviron i savitjivin staklon... vjerojatno to dodje ka po moga motora( ako ne i vise)...  ;D  bilo bi to lipo imat samo ko ce to platit...

sp...:
i to kaj kažeš....e ja ne nosim naočale i ne razmem se u to a zaš onda jednostavno ne voziš sa lećama,kaj je lošije s njima, neg s naočalama il kaj??

the_ilusionist:
nije losije, al  nosija san ih 7-8 miseci stalno, od jutra do mraka i nkon toga su mi se pocele oci jako susit...
i od tada san ih prista  nosit i jos mi nije kako bi tribalo bit, moran stavljat neke kapi, sranja...  to je jedini problem, inace da nije bilo toga jos bi nosija lece i nebi uopce nosija cvike...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju