Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ocale i trke??
ZMAJ76:
A u slucaju da ima ocale debele ka dno od demezane onda nemore nositi lece pa jeli bi moga napraviti kakav vizir sa dioptrijon ?????
Jeli bi to savez prihvatija ???
3alfa3:
Plastika od kojeg je napravljeno "staklo" na naocalama je tvrdo tako da ne moze puknut. Barem je na mojima tako. A ako imas metalne okvire, onda niti to ne moze puknut nego se eventualno svinut.
A ako i dodje do pucanja stakla ili okvira, onda ti je svejedno jer si sigurno mrtav prije nego se to desi obzirom da bi se moro skucat u zid sa 87648937403843 km/h da to uspijes potrgat
Vizir sa dioptrijom s vjerojatno nebi dao napravit jer bi izoblicavao sliku, a i brijem da bi kostao tisuce eura jer bi morao biti custom made
Danas postoje stakla za naocale sa vrlo malom masom i izrazito velikom cvrstocom, a i izdrzljivi okviri postoje pa su naocale sigurne za vozit cak i trke.
Moji okviri su od titana i vrlo su tanki. Nisu se deformirali niti nakon 30.000 km kroz kojih sam skidao i stavljao kacigu x puta i naocale gurao u nju.
White:
--- Citat: the_ilusionist - 23 Studeni, 2008, 13:16:27 ---zanima me jel se mogu vozit trke sa cvikama( za vid), il ako se vec ne vidi da se moraju nosit lece??? jel zna ko sta o tome i jel ima koga u prvenstvu da losije vidi a vozi?? ;D
--- Kraj citata ---
ja sam vozio MXk1 bez ikakvih problema sa lecama ako bude para ove godine mx2 :)
the_ilusionist:
evo san vadijabris ociju, sve u redu, al mene oci i dalje uzasno bole kad se ujutro probudom... neznan koji mi je k**ra*... a to sta se tice ocala i leca... iman jedno i drugo pa ako se sta situacija popravi stavit culece za odvozit trku, ili jednostavno cvike stavit pa ono... bumo videli....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju