Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ocale i trke??

(1/4) > >>

the_ilusionist:
zanima me jel  se mogu vozit trke sa cvikama( za vid), il  ako se vec ne vidi da se moraju nosit lece??? jel zna ko sta o tome i jel ima koga u prvenstvu da losije vidi a vozi??  ;D

keko_aprilia:

--- Citat: the_ilusionist - 23 Studeni, 2008, 13:16:27 ---zanima me jel  se mogu vozit trke sa cvikama( za vid), il  ako se vec ne vidi da se moraju nosit lece??? jel zna ko sta o tome i jel ima koga u prvenstvu da losije vidi a vozi??  ;D

--- Kraj citata ---
:happy6: mislim da nema veze sa vidom ako nosis lece ili nesto drugo...neznam kako je vozit motor sa losimjim vidom jer je meni dobaRR tako...da...al mislin da to nije nikakav faktor

crogenie:

--- Citat: the_ilusionist - 23 Studeni, 2008, 13:16:27 ---zanima me jel  se mogu vozit trke sa cvikama( za vid), il  ako se vec ne vidi da se moraju nosit lece??? jel zna ko sta o tome i jel ima koga u prvenstvu da losije vidi a vozi??  ;D

--- Kraj citata ---

Ja nosim lece, a vozio sam i motor sa cvikama u kacigi jedno vrijeme, jednostavno se nisam osjecao siguran cim mi je sve u daljini bilo mutnije. Imam dioptriju -1.70 na oba oka, i otkad nosim lece - preporodio sam se.  :headbang:

Iako po nekoj logici, nitko te nebi ni smio pustit da vozis bez naocala ili drugih optickih pomagala.

the_ilusionist:
ma zanimame  jel ja trke mogu vozit sa cvikama il moran imat lece, jer neznan koja su pravila, u slucaju pada cvike puknu, bla bla bla... nosin ja i cvike i lece, al za motor su mi trenutno draze cvike, jer mi se s lecama dosta sušu oci iako je vizir zatvoren...   ;D

sp...:
možeš imat cvike....nema nigdje pravila da nesmiješ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju