I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
prokuvao odma? garant si zaboravio da sipaš vodu? he,he dobro je on i izdržao s obzirom kako je pažen! ! ! A karbonitne lamelice koje dođu uz kit jesu brzo vrisnule, ili ih nisi ni stavljao? ?
19mm karb, 80 dizna, a sad dal ce busit filter kak oces ja bih stavio malossi red sponge... karb lamele su bolje od limenih
Citat: cvele60 - 24 Studeni, 2008, 18:42:43Citat: SlowRider - 24 Studeni, 2008, 18:40:09Meni su karbonitne izdrzale oko 7000km s tim da jos nisu radile probleme, iako je komadic bio odlomljen, dlaka je trebala da usis ne bude zatvoren.Znaci ipak i nisu tolko lose Pa nisu, ali sam ipak stavio karbonske, a karbonitne mi stoje sa strane. Karbonske nakon 10267km su bile citave
Citat: SlowRider - 24 Studeni, 2008, 18:40:09Meni su karbonitne izdrzale oko 7000km s tim da jos nisu radile probleme, iako je komadic bio odlomljen, dlaka je trebala da usis ne bude zatvoren.Znaci ipak i nisu tolko lose
Meni su karbonitne izdrzale oko 7000km s tim da jos nisu radile probleme, iako je komadic bio odlomljen, dlaka je trebala da usis ne bude zatvoren.
pitaNS, kad ce ti otprilike stic kit? Kolko ga vec cekas?
....možda sada već deda mraza....
mogo si uzet multivar ili sta vec preko sebe,black-roxa,haca itd...a ne ovako da cekas jedan dio vise od 1mj