Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
a cuj.. ja ti tu ne mogu pomoc pse da, i sto se mene tice ti tamo pisi , i sve ..sta se to mene tice nema tu konkurencije , mojskuter.com nema konkurencije PPSiako mi stvarno nije jasno cemu ti problemi oko registracije
meni i sto nije jasno kakav je to problem sa forumom svijetskutera. pa koji kua... neće prihvatiti registraciju... ja sam se 2 puta pokušao registrirati i 2 puta sam aktivirao acc. i opet ništa... ni povratni mail ni ništa ... sramota
sta vas svih muci s tim SSom, ne kuzim kakve to ima veze s ovim forumom ovakve glupe topice bi trebalo brisat
Citat: roby44 - 26 Siječanj, 2007, 14:14:32sta vas svih muci s tim SSom, ne kuzim kakve to ima veze s ovim forumom ovakve glupe topice bi trebalo brisat pa niš nas ne muči, čovijek oće acc za ss... kaj sad? kay teeb muči.... znaš ti ono; ne moraš sve čitat, sam ono kaj te zanima
Citat: wyeshtitza - 26 Siječanj, 2007, 14:22:44Citat: roby44 - 26 Siječanj, 2007, 14:14:32sta vas svih muci s tim SSom, ne kuzim kakve to ima veze s ovim forumom ovakve glupe topice bi trebalo brisat pa niš nas ne muči, čovijek oće acc za ss... kaj sad? kay teeb muči.... znaš ti ono; ne moraš sve čitat, sam ono kaj te zanima nisam na tebe mislio, to je ko da imas piaggio i dodes u pežo servis i kazes da ga ne mozes upalit.
ja sam ti ljepo reko da se moras prijaviti sa mailom koji si dobio od internet providera,kad to napravis mi se javis i ja cu rec nekome da te aktivisa!ak nemas taj e-mail mozes se slikat,jebi ga,tako je!