Tehnički kutak > Styling skutera
Zatamnjivanje vjetrobrana
Marekvz1:
ok,ciao
Marekvz1:
pa mogli bi.ti se raspitaj pa bumo nekaj skemijali.
Ratko:
on je stavio sa unutrasnje strane!!! spoljasnja nista...
jux-zg:
--- Citat: igor27 - 20 Studeni, 2008, 21:21:10 ---
--- Citat: greenlite - 20 Studeni, 2008, 21:13:31 ---Ja probal več s 3M folijom al mi nije uspjelo. Zrak mi se ispod folije videl ...To bi moral nekome dati tko se time bavi, a imaš od malossia 760 kn. Il možda da ti neko od plexiglasa napravi drugi po uzorku na original samo crni proziran. Neznam koliko bi to bilo para. Ako staviš s unutarnje strane onda ti se s vanjske strane vide ogrebotine na viziru a ako staviš s vanjske strane onda ti opet nemože lijepo zalijepit foliju zbog onih glupih sitnih slova kaj su na njemu
--- Kraj citata ---
zrak je problem stisnut van,probaj ići do autostakla bingo u zagrebačkoj navodno da tip radi na crno za neki sitniš a ja mislim da znam nekog ko zna njega pa mogu pitati pa javim ako te zanima.mislim da ima i svoje folije.
--- Kraj citata ---
Zrak se moze istisnut tak da probusis s iglom il skalpelom il nes slicnim al moguce je da ce se vidit
Bruno1990:
to se radi na toplom mjestu po ljeti..ne sad po zimi..onda kada je vruce..i najbolje vrijeme za to.. :laughing7: :laughing7:
..a to bi bilo dobro probusit par rupica da kad uđe zrak ispod folije da se automatski van potjera..a sta mislis o plastificiranju..jel bi se dalo nest s tim iskemijat?? :o :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju