Tehnički kutak > Styling skutera
Zatamnjivanje vjetrobrana
...:::Masla:::...:
E ovako napravi i ispast će dobro...ali nećeš vidit kroz vjetrobran (niti trebašnpretpostavljam)
Odi u neku trgovinu boja i lakova,i pitaj da ti daju samoljepljivu foliju u boji,oni to imaju na metre,metar košta par kuna.
i fino grij sa fenom i lijepi,ja sam tako lijepio x puta...
treba ti baš ta folija zato što je taj vjetrobran dosta zaobljen i zato ne možeš folijom za stakla...
ovu kad griješ ona se lijepi na sve oblike...
jux-zg:
--- Citat: Bruno1990 - 20 Studeni, 2008, 23:33:34 ---to se radi na toplom mjestu po ljeti..ne sad po zimi..onda kada je vruce..i najbolje vrijeme za to.. :laughing7: :laughing7:
..a to bi bilo dobro probusit par rupica da kad uđe zrak ispod folije da se automatski van potjera..a sta mislis o plastificiranju..jel bi se dalo nest s tim iskemijat?? :o :dontknow:
--- Kraj citata ---
Bruno ovo si dobro reko a i ima jos caka da se podloga namoci s vodom razrjedenom sa malo carlija il nekog drugog deterdenta...Tako da zrak lakse izlazi
doc-sr150:
potpis... :headbang:
Marekvz1:
evo kupio ja foliju u Baumaxu,3m 45kuna.jebga,nije mi se dalo tražit dalje.pa ćemo probat.
jux-zg:
--- Citat: Marekvz1 - 21 Studeni, 2008, 16:28:47 ---evo kupio ja foliju u Baumaxu,3m 45kuna.jebga,nije mi se dalo tražit dalje.pa ćemo probat.
--- Kraj citata ---
Ajde pa javi i stavi neku slikicu :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju