Tehnički kutak > Styling skutera
Zatamnjivanje vjetrobrana
igor27:
--- Citat: greenlite - 20 Studeni, 2008, 21:13:31 ---Ja probal več s 3M folijom al mi nije uspjelo. Zrak mi se ispod folije videl ...To bi moral nekome dati tko se time bavi, a imaš od malossia 760 kn. Il možda da ti neko od plexiglasa napravi drugi po uzorku na original samo crni proziran. Neznam koliko bi to bilo para. Ako staviš s unutarnje strane onda ti se s vanjske strane vide ogrebotine na viziru a ako staviš s vanjske strane onda ti opet nemože lijepo zalijepit foliju zbog onih glupih sitnih slova kaj su na njemu
--- Kraj citata ---
zrak je problem stisnut van,probaj ići do autostakla bingo u zagrebačkoj navodno da tip radi na crno za neki sitniš a ja mislim da znam nekog ko zna njega pa mogu pitati pa javim ako te zanima.mislim da ima i svoje folije.
greenlite:
al nije to to... ja bum se probal raspitati tu kod nas u čk ima jedna firma kaj se bavi sa plexiglasom pa ti javim :icon_thumright:
Marekvz1:
može.pitaš pa javiš,baš me zanima.green i igor. pozz :frajer:
igor27:
--- Citat: greenlite - 20 Studeni, 2008, 21:22:52 ---al nije to to... ja bum se probal raspitati tu kod nas u čk ima jedna firma kaj se bavi sa plexiglasom pa ti javim :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa znam da nije.- plex.je kvalitetniji pitanje kako dugo će folija držat ali je i dosta skup :dontknow:
ja ću sutra pitat pa javim pa ti green nek pita pa češ znat
greenlite:
pa recimo nek dojde 350kn ja bi dal pa Marek mogli bi ak bi bilo to izvedivo dva naručiti... A ako pogledaš folija ti isto nije jeftina. Ja sam pola kvadrata 3M folije platio 100kn. Pa si računaj još ruke čovjeka koji bude to lijepio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju