Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (94/96) > >>

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 22 Studeni, 2009, 22:28:35 ---bitno da skuter ne krece bez vozaca  ;D

--- Kraj citata ---

Zato postoji centralna nogara  :toothy12:

Antares:
Počeo sam sve više sumnjat da onaj moj problem pri vožnji bez gasa ustvari ima veze sa rupama na cesti.
Jučer sam se spuštao bez gasa niz zvijezdu koja je u prilično dobrom stanju i nisam imao nikakve probleme pri dodavanju gasa.

Danas sam se krenuo spuštat niz mesničku bez gasa (to je ona što vodi do gornjeg grada... cesta se sastoji od starih kocki, a ne asfalta). Skuter se nakon 10m ugasio i ja sam se spustio s ugašenim skuterom i onda sam ga uspio upaliti tek nakon 20tak sekundi i to sam morao sa okrenutom ručkom gasa (pretpostavljam da bi i sa podignutim čokom prije upalio).

O čemu se tu radi?

Što se tiče brzinomjera danas je opet ludovao i to tek kad se skuter zagrijao na šestu crticu. Prošlih mjesec dana nisam imao problema pošto je vani bilo hladnije, a i skuter je možda u 2 vožnje došao na 6 crtica.

gokiSP:
to sa gasenjem i tezeg paljenja je normalno..meni i svakom ce se to desit jer se sve u karbu smucka i na momente mu fali smjese a na momente ima previse i tu nema bas nekog rjesenja

Antares:
Moguće da je moj malo više (puno više :)) osjetljiviji od drugih skutera.

gokiSP:
ma nije..prirubnica je gumena i to u neku ruku umanjuje vibracije a opet i mucka karb i dogada se to sta se tebi dogada..vozi se na recimo 1/3 gasa i predi zadnjim kotacem preko neke rupe i skuter ce ti se zagusit na sekundu..to se tebi dogada kad se vozis preko grba samo je to izrazenije tako bez gasa i normalno da ce se ugasit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju