skut je išao max 112 km/h @ 10500 rpm.
jesi bio sagnut?
Jedino što me muči je što skuter dosta trokira dok je hladan. Ja ga upalim, čekam da dođe na drugu crticu i onda krenem i vozim lagano na oko 7k rpm (tako sam i prije stavljanja kita). I prije je trokirao dok se nije zagrijao, ali ne u takvoj mjeri kao sada.
Ti imas needlejet u karbu 262AN, a ne 262AU pa ti ne mogu napamet reci sto napraviti obzirom na druge komponente.
Ali nesto od ovoga bi trebalo napraviti:
-postelati seraficem smjesu (na koliko je sada stupnjeva/krugova otvoren?)
-spustiti iglu sa 2. na 1. zub
-staviti manju ler diznu
-staviti klipic 40 umjesto sadasnjeg 30
Zapravo, kolika je potrosnja na 100 km? To ce puno reci jer najcesce se vozi na 1/3 otvora gasa gdje je jos uvijek taj problem prebogate smjese na malim otvorima prisutan
EDIT:
Alfa tebi sam danas kad sam te sreo krivo rekao da se radi o 11k rpm. Zabunio sam se zato što je kazaljka došla na četvrtu crticu, a četri crtice su ustvari 1600rpm, a ne 2000.
Ja imam po satu 105 km/h na tim okretajima (prijenos do kraja na 10200, a onda prevrtavanje tako da nije bitno koje su rolice), ali ja imam podlozen variomat sto znaci da mi je prijenos nesto kraci nego kod tebe pa mi ovih 112km/h po satu pri 10500 djeluje OK.
Btw, danas sam najvecu brzinu na Zagrebackoj aveniji imao upravo tih 105 pri 10500, ali samo na 10tak sekundi. Ostalo je bilo nacesce 95-100 km/h
P.S.
Jesi na onim semaforima s kojih smo zajedno kretali kretao full gasom?