Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 11 Listopad, 2009, 17:50:53 ---uspij deci ulja u rezervoar, na to 5 litara benge i vozi, nemoraš ništa mućkat, ulje se topi u benzinu vrlo brzo i lako, ja imam karnister mješavine koji mi stoji pola godine na polici i sve stoji izmješano kako sam ostavio, ništa se ne taloži itd, jer je to nemoguće..
ulje se trenutno topi, pogotovo takva mala količina 2%..
--- Kraj citata ---
bas tako
gokiSP:
nije bas svako ulje..ja recimo kad sam tocio u kanister malossi ulje pa onda benzin nije se ravnomjerno pomjesalo makar recimo sad kad sa silkolene uljem to radim ljepo se pomjesa al je opet malo promckam ;D
Aleks:
ja sam jednom ulio prvo ulje u rezervar, pa nalio 5 litara benze, skut je vozio jedno 500m, poceo se gusit i ugasio se. Morao ga gurat do kuce. Nakon ciscenja karba, skuter je upalio, i prvih 5 minuta je bilo dima za poludit, dok to sve ulje nije proslo ca.
Kako bi se reklo, prvi i zadnji put. :drunken_smilie:
duje87:
--- Citat: ivanm - 11 Listopad, 2009, 17:50:53 ---uspij deci ulja u rezervoar, na to 5 litara benge i vozi, nemoraš ništa mućkat, ulje se topi u benzinu vrlo brzo i lako, ja imam karnister mješavine koji mi stoji pola godine na polici i sve stoji izmješano kako sam ostavio, ništa se ne taloži itd, jer je to nemoguće..
ulje se trenutno topi, pogotovo takva mala količina 2%..
--- Kraj citata ---
a to ti je jako pametno s obzirom na kvalitetu naseg goriva.. pogotovo ono kad poprimi lipo onu tamniju boju i kad iz one vode ishlapi i ono malo goriva sta ima i kad vise nije dobro ni za u agriu za polje orat :laughing6:
3alfa3:
--- Citat: duje87 - 12 Listopad, 2009, 23:44:56 ---a to ti je jako pametno s obzirom na kvalitetu naseg goriva.. pogotovo ono kad poprimi lipo onu tamniju boju i kad iz one vode ishlapi i ono malo goriva sta ima i kad vise nije dobro ni za u agriu za polje orat :laughing6:
--- Kraj citata ---
Ja nisam imao niti najmanji problem sa mjesavnom koja je stajala pola godine
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju