Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (75/96) > >>

3alfa3:

--- Citat: Antares - 10 Listopad, 2009, 19:55:41 ---Pošto sam sad malo bolje upoznat sa unutrašnjošću razmišljao sam si zašto mi se guši toliko kad ne dajem gas i zašto je to toliko vidljivo na brdu.
Dakle shema kabla za dovod benzina izgleda ovako:

Što znači da na brdu to izgleda ovako:

Al opet čudno mi je da dok je bio serijski karb i cilindar nije bilo nikakvih problema.

--- Kraj citata ---

Nema to veze jer benzin putuje do karba pod tlakom

Antares:
Nema niti jedan trenutak kad ne putuje?

Onda to gušenje ima neke veze s time što se ne čuje rad mašine kad skuter ide bez gasa. Sad zadnjih 2 tjedna kako sam prčkao po ler šarafu primjetio sam da se skuter općenito manje guši u tim situacijama bez gasa kada je ler gas jače poriktan. Jednostavno se zvuk rada mašine prije počne čut dok skuter usporava.

Antares:
Što se tiče tankanja mješavine, kako bi bilo da umjesto mješanja u kanistru jednostavno dođem na benzijsku, ulijem ulja u rezervar i onda benzin?

gokiSP:
isto ok samo bilo bi dobro nakon takvog tankanja malo protrest skuter  :toothy11:

ivanm:
uspij deci ulja u rezervoar, na to 5 litara benge i vozi, nemoraš ništa mućkat, ulje se topi u benzinu vrlo brzo i lako, ja imam karnister mješavine koji mi stoji pola godine na polici i sve stoji izmješano kako sam ostavio, ništa se ne taloži itd, jer je to nemoguće..
ulje se trenutno topi, pogotovo takva mala količina 2%..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju