Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
gokiSP:
i na leru bi trebao doc do 5-6 crtica posto je sa termostatom sistem zatvoren dok je hladno...
sarafic odvrnes malo kad se motor zagrije kako je alfa rekao na 5-6 crtica i pustis ga odvrnutim dok ne pocme na neda voda ic..kad krene voda normalno ga zategnes nazad kako je bio i to je to..
3alfa3:
--- Citat: Antares - 10 Listopad, 2009, 02:43:49 ---Nema dihtunga između crne plastike i cilindra. Bar nije do sad bilo.
--- Kraj citata ---
Trebao bi biti (crvena strelica pokazuje na crni gumeni dihtung)
--- Citat: Antares - 10 Listopad, 2009, 02:43:49 ---Misliš da vozim pa da dođe na 5-6 crtica ili će i na leru doć (pošto mi do sada nikako na leru ne prelazi 3 crtice)?
Goki je već prije spominjao da moram okrenut malo taj šaraf na par sekundi, ali i da ga onda vratim kako je bio.
--- Kraj citata ---
Dosao bi ti na 6 crtica i bez termostata, ali bi trebalo malo dulje cekat.
Kad stavis termsotat ce se to desit puno prije. To moras pricekat kako bi bio siguran da je termostat otvorio i onda se odzracjuje.
Dobro si odzracio kad kiler i oba crijeva vode postanu topli i kad nece nimalo zraka izlazit na serafic za odzracivanje. Njega je dovoljno otpustiti tek toliko da malo slini antifriz na njega.
Antares:
Ok što se tiče postupka. Što se tiče dihutnga možda je s unutarnje strane crnog "čepa" di je šarafić, budem pogledao.
Jel smijem benzin izvuć iz rezervara na način da ono crijevo koje je išlo u karb povućem ustima pa pomoću tlaka izvadim sav benzin?
Jel trebam uzimat posebene dizne ili je ova 85 koja dolazi sa BS karbom dovoljna? (do sad u DS karbu mi je bila orginal 75 koja dolazi sa karbom)
gokiSP:
mislim da neces tako izvuc benzin..a za diznu mislim da bi bila ok al svakako naknadno provjeri boju svijecice nakon stavljanja tog karba
Antares:
Ako neide tako, onda ću na oko vidjet koliko ima benzina i stavit malo ulja u rezervar. Oko 2l mi je već iscurilo na tu cijevćicu, dakle oko 1-2l je još ostalo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju