Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
Antares:
Dakle sad tu samo stavit termostat ili treba nešto unutra pričvrstit?
Ona "glava" termostata treba bit prema gore kolko sam skužio, tako je bar bio na serijskom, makar tamo je bio zašarafljen termostat s nutarnje strane cilindra.
neer:
da termostat ulazi unutra u to grlo...onaj siri dio prema gore uzi ulazi unutra .,.nemoj zaboravit sve vratit kak je bilo da nebi slinio cilindar
Antares:
Al što se neće on moć pomicat gore dole ako ga samo tako stavim unutra?
3alfa3:
--- Citat: Antares - 09 Listopad, 2009, 19:11:55 ---Al što se neće on moć pomicat gore dole ako ga samo tako stavim unutra?
--- Kraj citata ---
Stisnut ce ga plastika koja je do sada bila gore. Samo pazi da dobro dihta kako nebi slinilo. Trebalo bi biti tu i gumenog dihtuga koji to radi.
E da, i vrlo bitno:
Kad stavis termostat i upalis skuter, cekaj da se mashina zagrije na 5-6 crtica i onda serafic za odzracivanje malo otpusti kako bi zrak izasao van i cirkulacija bila savrsena.
Cekati do 5-6 crtica moras kako bi termostat bio skroz otvoren i cirkulacija tekucine bila moguca.
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Listopad, 2009, 20:15:14 ---Stisnut ce ga plastika koja je do sada bila gore. Samo pazi da dobro dihta kako nebi slinilo. Trebalo bi biti tu i gumenog dihtuga koji to radi.
--- Kraj citata ---
Nema dihtunga između crne plastike i cilindra. Bar nije do sad bilo.
--- Citat: 3alfa3 - 09 Listopad, 2009, 20:15:14 ---Kad stavis termostat i upalis skuter, cekaj da se mashina zagrije na 5-6 crtica i onda serafic za odzracivanje malo otpusti kako bi zrak izasao van i cirkulacija bila savrsena.
Cekati do 5-6 crtica moras kako bi termostat bio skroz otvoren i cirkulacija tekucine bila moguca.
--- Kraj citata ---
Misliš da vozim pa da dođe na 5-6 crtica ili će i na leru doć (pošto mi do sada nikako na leru ne prelazi 3 crtice)?
Goki je već prije spominjao da moram okrenut malo taj šaraf na par sekundi, ali i da ga onda vratim kako je bio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju