Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
3alfa3:
--- Citat: Antares - 07 Listopad, 2009, 18:13:26 ---A onako kad se ja naslonim na vilice i guram gore dole radi ok, ali u vožnji mi je nekako tvrda.
--- Kraj citata ---
Ako ide gore/dole bez zapinjanja, onda se s tim pomiri ili upusti u pripasavanje postenih hidraulickih vilica (al to je skup sport). Te upside down vilice nisu neka sreca. Pogotovo ako kocis pa pogodis rupu na cesti - feeling je ko da nema ovjesa.
Zadnji amortizer je tvrd. Ja isto imam feeling kad zadnji kotac pogodi rupu kao da se vozim na felgama, a ne gumama
SlowRider:
--- Citat: Antares - 07 Listopad, 2009, 18:13:26 ---A onako kad se ja naslonim na vilice i guram gore dole radi ok, ali u vožnji mi je nekako tvrda. Ista stvar vrijedi za amortizer makar je on i usporen malo kad guram gore dole.
--- Kraj citata ---
to ti je cijena sportskog ovjesa na nasim cestama :toothy11:
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Listopad, 2009, 18:15:56 ---Zadnji amortizer je tvrd. Ja isto imam feeling kad zadnji kotac pogodi rupu kao da se vozim na felgama, a ne gumama
--- Kraj citata ---
E baš to. A jbga. onda mi nema druge nego trpit. Samo mi je bad dijelova u skutu. Nakon svake žešće rupe samo čekam da otpadne nekaj.
Drnda:
ja inace vise volim da je tvrdje nego mekanije.. svi stavljaju gusce ulje samo je tebi pretvrdo... hhh
3alfa3:
Ja ak vidim rupu koju ne mogu izbjec, malo odteretim prednji kotac da ne lupi jako.
A i treba imati sve serafe u deklu kako bi blok bio cvrst kad zadnji kotac lupi u rupu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju