Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
3alfa3:
--- Citat: Antares - 06 Listopad, 2009, 00:37:20 ---Y razumio sam sve.
Nisi skužio na što mislim. Dakle, brine kako će u svakom trenutku, u svakom decilitru, u svakoj litri biti jednaki omjer benzina i ulja ako nije jako dobro izmješano ili ako jedna od tekućina (koja god bila lakša) počne bit gore, a druga dole.
--- Kraj citata ---
Bit ce odlicno izmjesano i uvijek ces imati isti postotak.
Sa pumpom ulja nemas isti postotak.
Silkolene Scoot Sport 2 koje koristim ne muckam nego samo pretocim sa benzinom u flashe. I savrseno je izmjesano. Niti vremenom (cijela zima) se mjesavina ne poremeti
Antares:
Dakle smao ulja u kanistar, na benzijsku benzin u kanistar i to je to? Netrebam više mješat? Samo ovo što se zmješa točenjem benzina?
Inače ja bi odma iz tog kanistra točio u skuter.
3alfa3:
--- Citat: Antares - 06 Listopad, 2009, 00:41:46 ---Dakle smao ulja u kanistar, na benzijsku benzin u kanistar i to je to? Netrebam više mješat? Samo ovo što se zmješa točenjem benzina?
Inače ja bi odma iz tog kanistra točio u skuter.
--- Kraj citata ---
tako to neki rade. Dodju sa 5 litara kanisterom na pumpu, stave u njega 1dl ulja i natoce 5 litara benge. Onda to toce u rezervoar.
Kad si vec natocio u kanister, zatvori ga i malo protresi za svoju dusu (iako nije ptorebno)
Meni je prakticnije to doma radit pa si dopeljam vece kolicine benge
Drnda:
ma ja nekada dodjem na pumpu, ulijem nekada prije tocenja benge, nekada iza, 1 dec i natocim 5 litara i nikada problema..
Antares:
Ma nisam mislio iz 5l kanistra točit nego iz 20l kanistra u skut :D. I meni će bit doma bolje to radit.
Ugl. svakako ću čim kupim ulje sljedeće točenje radit na mješavinu. Baš me zanima hoće li biti kakve promjene u dimljenju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju