Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (44/96) > >>

Antares:
nema sto drugo bit. To je zbog poklopca navoja na cijevi kroz koju ide sajla i navoja na poklopcu karba i onog šarafa gore na toj cijevi.
btw. čemu služi taj šaraf? Skužio sam da kad ga vrtim okretaji rastu ili padaju pa ne kužim koja je razlika izmedu njega i sarafa za ler na karbu.

3alfa3:

--- Citat: Antares - 02 Listopad, 2009, 01:12:12 ---nema sto drugo bit. To je zbog poklopca navoja na cijevi kroz koju ide sajla i navoja na poklopcu karba i onog šarafa gore na toj cijevi.
btw. čemu služi taj šaraf? Skužio sam da kad ga vrtim okretaji rastu ili padaju pa ne kužim koja je razlika izmedu njega i sarafa za ler na karbu.

--- Kraj citata ---

Oba djeluju na polozaj klipica u leru, ali serafic za stelanje lera to radi bez napinjanja sajle.
Sto je klipic podignutiji, to ispod njega vise zraka prolazi kojeg karb onda pomijesa sa bengom i to je smjesa koja izgara u cilindru

Antares:
A koliko zategnuto bi bilo optimalno za taj šaraf na sajli?

3alfa3:

--- Citat: Antares - 02 Listopad, 2009, 01:20:01 ---A koliko zategnuto bi bilo optimalno za taj šaraf na sajli?

--- Kraj citata ---

Samo za potreban luft sajle

Antares:
Namjeravam kupiti neko kvačilo. Koje bi mi najbolje odgovaralo za ovaj setup? malossi delta?

Mislio sam uzeti deltu, al sad vidim da je fly skoro duplo jeftiniji. Jeli delta puno bolja? Što ću točno dobiti sa drugim kvačilom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju