Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
Chupsy:
--- Citat: dino_sk - 30 Rujan, 2009, 15:01:08 ---chupsy tjuner :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
jedan od najboljih
čok mu netreba osim za zimu a i tada pali jer phbg ima odvojene kanale za ler smjesu
uostalom čim sam dobio karb u ruke sam mu rekao kak će bit...
Antares:
--- Citat: gokiSP - 01 Listopad, 2009, 20:41:18 ---jesi dirao saafic od lera pa su se zato povecali okretaji na leru?
--- Kraj citata ---
Ne nego sam dirao gas sajlu kad sam otvarao karb pa se vjerojatno promjenila napetost.
3alfa3:
--- Citat: Antares - 02 Listopad, 2009, 00:45:09 ---Ne nego sam dirao gas sajlu kad sam otvarao karb pa se vjerojatno promjenila napetost.
--- Kraj citata ---
Gas sajla mora imati malo lufta kojeg osjetis na rucici. Na karbu to postelaj tako da vratis luft koji se mora osjetiti uvijek - kad je volan u oba polozaja do kraja i kad sjedis na skutu ili on stoji na nogarama.
Luft sluzi kako nebi doslo do nezeljenog davanja gasa (i kretanja skutera kad ne treba)
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Listopad, 2009, 00:51:19 ---Gas sajla mora imati malo lufta kojeg osjetis na rucici. Na karbu to postelaj tako da vratis luft koji se mora osjetiti uvijek - kad je volan u oba polozaja do kraja i kad sjedis na skutu ili on stoji na nogarama.
Luft sluzi kako nebi doslo do nezeljenog davanja gasa (i kretanja skutera kad ne treba)
--- Kraj citata ---
Ima lufta isto i kako je bilo prije par dana. Sjećam se još prije godinu dana kad si mi rekao da uvijek pazim da ima tog lufta.
gokiSP:
onda se napetost gas sajle nije promjenila a okretaj na leru su se digli...nesto dtugo je tu napeto :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju