Tehnički kutak > Tuning skutera
Stalker - problemcic!
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 11:48:27 ---Nemamo ni mi baš opremu za zimu al smo se zato obukli ko da idemo na sjeverni pol :toothy3:
Mogu ti reć da su nam već ovi ponudili auto da idemo nazad u zagreb navečer ali smo odbili i nismo se jako smrzli jer je vani bilo 3 stupnja kod nas doma... Ujutro je bila pozitivna nula :drunken_smilie:
Jedino sad moram videt kaj me to zafrkavalo sinoć sa gasom...
--- Kraj citata ---
bolje da ga nismo odbili jer mi motor bar nebi zacviko.Horvat ti si kriv zato sto nisi htio da idemo autom i sad ces platit nove djelove. :binkybaby:
SlowRider:
Nema potrebe bespotrebno raspravljati, sve ce se znati kada se pogleda skut.
A sto se tice zagrijavanja masine, pa stalker je bio hladan kada si krenuo vozikati u krug i zato ti je trokirao. U prvih 2km sam jedva imao temp. od 37°C,a i tada masina lagano zatrokira na nizim okretajima, sve do nekih 50°. Iako bi se tvoj skut trebao brze zagrijati...
Moras osjetiti promjenu u ponasanju skutera kada je vani 0° i 15°
I dhorvata je poceo zezati aerox pri kraju puta :dontknow:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 20 Studeni, 2008, 11:50:15 ---
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 11:48:27 ---Nemamo ni mi baš opremu za zimu al smo se zato obukli ko da idemo na sjeverni pol :toothy3:
Mogu ti reć da su nam već ovi ponudili auto da idemo nazad u zagreb navečer ali smo odbili i nismo se jako smrzli jer je vani bilo 3 stupnja kod nas doma... Ujutro je bila pozitivna nula :drunken_smilie:
Jedino sad moram videt kaj me to zafrkavalo sinoć sa gasom...
--- Kraj citata ---
bolje da ga nismo odbili jer mi motor bar nebi zacviko.Horvat ti si kriv zato sto nisi htio da idemo autom i sad ces platit nove djelove. :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Kupi si motor koji ide i nebuš trebal stalno cvilit i tužit sve druge za svoje greške :la:
veka84sb:
:predstava:
2TDottore:
koja budaletina je taj horvat.umjesto da pomogne on jos i zajebava. :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju