Tehnički kutak > Tuning skutera

Stalker - problemcic!

<< < (6/32) > >>

dhorvat:
dhorvat ti nije niš kriv i nije nikakva budaletina

da malo razmisliš, desilo bi ti se isto kad-tad kad bi po motore došli i opet ista priča samo kaj bi možda bilo po danu a ne po noći  ::)

Da se bilo kome od nas dogodilo tak nekaj ja nebi reko da je neko kriv nego bi smišljal načina kak da dojdemo svi doma... A ja te još vozim jučer i to mi je fala  :sad120:

:thefinger:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 13:41:29 ---dhorvat ti nije niš kriv i nije nikakva budaletina

da malo razmisliš, desilo bi ti se isto kad-tad kad bi po motore došli i opet ista priča samo kaj bi možda bilo po danu a ne po noći  ::)

Da se bilo kome od nas dogodilo tak nekaj ja nebi reko da je neko kriv nego bi smišljal načina kak da dojdemo svi doma... A ja te još vozim jučer i to mi je fala  :sad120:

:thefinger:

--- Kraj citata ---

jbt.pa ti to mene shvacas ozbiljno.Nemoj mi se jos rasplakat.  :hahahaha:

evo javno zi zahvaljujem sta si bio toliko brizan i sta si me vozio.  :falafala:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 20 Studeni, 2008, 13:45:17 ---evo javno zi zahvaljujem sta si bio toliko brizan i sta si me vozio.  :falafala:

--- Kraj citata ---

...tolko o budaletinama  :angry7:

:toothy12:

efz:

--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 13:47:04 ---
--- Citat: 2TDottore - 20 Studeni, 2008, 13:45:17 ---evo javno zi zahvaljujem sta si bio toliko brizan i sta si me vozio.  :falafala:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

kaj se delas grbav.daj pomogni covjeku i nemoj ga zezat.  :sad3:

dhorvat:

--- Citat: efz - 20 Studeni, 2008, 15:48:28 ---
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 13:47:04 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

kaj se delas grbav.daj pomogni covjeku i nemoj ga zezat.  :sad3:

--- Kraj citata ---

evo sad još i ovaj   :o :o

Lijepo čovjeku objasnim da skine dekl i da pogleda, jer je unutra nekaj zaroštalo ali to je tolko teško da bude radije prije cilindar skinul nego dekl!

A da ne govorim da kad mu je puko klip na replici da je radije kupil malossi sport i 17.5 frg NOVI iz dučana nego kupil klip i karike za repliku  :uff:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju