Tehnički kutak > Tuning skutera
Stalker - problemcic!
dhorvat:
dhorvat ti nije niš kriv i nije nikakva budaletina
da malo razmisliš, desilo bi ti se isto kad-tad kad bi po motore došli i opet ista priča samo kaj bi možda bilo po danu a ne po noći ::)
Da se bilo kome od nas dogodilo tak nekaj ja nebi reko da je neko kriv nego bi smišljal načina kak da dojdemo svi doma... A ja te još vozim jučer i to mi je fala :sad120:
:thefinger:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 13:41:29 ---dhorvat ti nije niš kriv i nije nikakva budaletina
da malo razmisliš, desilo bi ti se isto kad-tad kad bi po motore došli i opet ista priča samo kaj bi možda bilo po danu a ne po noći ::)
Da se bilo kome od nas dogodilo tak nekaj ja nebi reko da je neko kriv nego bi smišljal načina kak da dojdemo svi doma... A ja te još vozim jučer i to mi je fala :sad120:
:thefinger:
--- Kraj citata ---
jbt.pa ti to mene shvacas ozbiljno.Nemoj mi se jos rasplakat. :hahahaha:
evo javno zi zahvaljujem sta si bio toliko brizan i sta si me vozio. :falafala:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 20 Studeni, 2008, 13:45:17 ---evo javno zi zahvaljujem sta si bio toliko brizan i sta si me vozio. :falafala:
--- Kraj citata ---
...tolko o budaletinama :angry7:
:toothy12:
efz:
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 13:47:04 ---
--- Citat: 2TDottore - 20 Studeni, 2008, 13:45:17 ---evo javno zi zahvaljujem sta si bio toliko brizan i sta si me vozio. :falafala:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
kaj se delas grbav.daj pomogni covjeku i nemoj ga zezat. :sad3:
dhorvat:
--- Citat: efz - 20 Studeni, 2008, 15:48:28 ---
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 13:47:04 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
kaj se delas grbav.daj pomogni covjeku i nemoj ga zezat. :sad3:
--- Kraj citata ---
evo sad još i ovaj :o :o
Lijepo čovjeku objasnim da skine dekl i da pogleda, jer je unutra nekaj zaroštalo ali to je tolko teško da bude radije prije cilindar skinul nego dekl!
A da ne govorim da kad mu je puko klip na replici da je radije kupil malossi sport i 17.5 frg NOVI iz dučana nego kupil klip i karike za repliku :uff:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju