Tehnički kutak > Tuning skutera

Stalker - problemcic!

<< < (4/32) > >>

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 11:09:20 ---
--- Citat: 2TDottore - 20 Studeni, 2008, 11:01:39 ---
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 10:59:19 ---Sad si stvarno sredil motor pic pic i kak je tak crko nije mi jasno! A da nije kak nam je Slow reko, da nam je smjesa u banani po ovakvom vremenu  :toothy3:

--- Kraj citata ---

ma sve je moguce.Ali u neku ruku mi je idrago jel nikak da se prestanem vozit i da zamijenim te sugave klizace kaj se cuju vec jako dugo i rolice i remen koji samo sto ne pukne a i bogami i mikroremen koji je star preko 10 godina.  :icon_tongue: Sad motor ide u radionu i cijelog ga raskopam i pregledam i prpremim za sljedecu sezonu. i da napokon vidim jer imam tu sugavu produzenu getribu kaj vi velite. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Prvo: IMAŠ dužu getribu

Drugo: možda je mikroremen puko

Treće: pametno od tebe, bar češ sačuvat bubrege  :toothy9:

--- Kraj citata ---

ocu malo sutra.sad moram ic biciklom do king crosa da se nadjem sa efz-om da odemo po motor kombijem.  :toothy3:

vktr:
Vidil sam vas dvojicu kad ste prozujali pokraj mene u bistri

dhorvat:

--- Citat: vktr - 20 Studeni, 2008, 11:33:50 ---Vidil sam vas dvojicu kad ste prozujali pokraj mene u bistri

--- Kraj citata ---

Pa vozili smo se najviše 65 po mom satu... A sumnjam da je kroz naselje i tolko bilo... Kak onda to misliš prozujali  :icon_biggrin:

Znači ti si iz bistre? Nije nam se dalo cijelim putem op zagorskoj jer je bilo zima pa smo si "skratili" zimu malo kroz naselja.

A kak si nas videl? Slučajno ili...?  :toothy3:

vktr:

--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 11:38:01 ---
--- Citat: vktr - 20 Studeni, 2008, 11:33:50 ---Vidil sam vas dvojicu kad ste prozujali pokraj mene u bistri

--- Kraj citata ---

Pa vozili smo se najviše 65 po mom satu... A sumnjam da je kroz naselje i tolko bilo... Kak onda to misliš prozujali  :icon_biggrin:

Znači ti si iz bistre? Nije nam se dalo cijelim putem op zagorskoj jer je bilo zima pa smo si "skratili" zimu malo kroz naselja.

A kak si nas videl? Slučajno ili...?  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Mislim prozujali u smislu 2T zujalica  :icon_tongue:
Ja sam čekao na stanici tamo bus jer više nemogu skuterom ić jer nemam opreme za hladnoću
Vidio sam vas namjerno :laughing1:

dhorvat:
Nemamo ni mi baš opremu za zimu al smo se zato obukli ko da idemo na sjeverni pol  :toothy3:

Mogu ti reć da su nam već ovi ponudili auto da idemo nazad u zagreb navečer ali smo odbili i nismo se jako smrzli jer je vani bilo 3 stupnja kod nas doma... Ujutro je bila pozitivna nula  :drunken_smilie:

Jedino sad moram videt kaj me to zafrkavalo sinoć sa gasom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju