Tehnički kutak > Tuning skutera
Stalker - problemcic!
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 11:09:20 ---
--- Citat: 2TDottore - 20 Studeni, 2008, 11:01:39 ---
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 10:59:19 ---Sad si stvarno sredil motor pic pic i kak je tak crko nije mi jasno! A da nije kak nam je Slow reko, da nam je smjesa u banani po ovakvom vremenu :toothy3:
--- Kraj citata ---
ma sve je moguce.Ali u neku ruku mi je idrago jel nikak da se prestanem vozit i da zamijenim te sugave klizace kaj se cuju vec jako dugo i rolice i remen koji samo sto ne pukne a i bogami i mikroremen koji je star preko 10 godina. :icon_tongue: Sad motor ide u radionu i cijelog ga raskopam i pregledam i prpremim za sljedecu sezonu. i da napokon vidim jer imam tu sugavu produzenu getribu kaj vi velite. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Prvo: IMAŠ dužu getribu
Drugo: možda je mikroremen puko
Treće: pametno od tebe, bar češ sačuvat bubrege :toothy9:
--- Kraj citata ---
ocu malo sutra.sad moram ic biciklom do king crosa da se nadjem sa efz-om da odemo po motor kombijem. :toothy3:
vktr:
Vidil sam vas dvojicu kad ste prozujali pokraj mene u bistri
dhorvat:
--- Citat: vktr - 20 Studeni, 2008, 11:33:50 ---Vidil sam vas dvojicu kad ste prozujali pokraj mene u bistri
--- Kraj citata ---
Pa vozili smo se najviše 65 po mom satu... A sumnjam da je kroz naselje i tolko bilo... Kak onda to misliš prozujali :icon_biggrin:
Znači ti si iz bistre? Nije nam se dalo cijelim putem op zagorskoj jer je bilo zima pa smo si "skratili" zimu malo kroz naselja.
A kak si nas videl? Slučajno ili...? :toothy3:
vktr:
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 11:38:01 ---
--- Citat: vktr - 20 Studeni, 2008, 11:33:50 ---Vidil sam vas dvojicu kad ste prozujali pokraj mene u bistri
--- Kraj citata ---
Pa vozili smo se najviše 65 po mom satu... A sumnjam da je kroz naselje i tolko bilo... Kak onda to misliš prozujali :icon_biggrin:
Znači ti si iz bistre? Nije nam se dalo cijelim putem op zagorskoj jer je bilo zima pa smo si "skratili" zimu malo kroz naselja.
A kak si nas videl? Slučajno ili...? :toothy3:
--- Kraj citata ---
Mislim prozujali u smislu 2T zujalica :icon_tongue:
Ja sam čekao na stanici tamo bus jer više nemogu skuterom ić jer nemam opreme za hladnoću
Vidio sam vas namjerno :laughing1:
dhorvat:
Nemamo ni mi baš opremu za zimu al smo se zato obukli ko da idemo na sjeverni pol :toothy3:
Mogu ti reć da su nam već ovi ponudili auto da idemo nazad u zagreb navečer ali smo odbili i nismo se jako smrzli jer je vani bilo 3 stupnja kod nas doma... Ujutro je bila pozitivna nula :drunken_smilie:
Jedino sad moram videt kaj me to zafrkavalo sinoć sa gasom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju