Tehnički kutak > Tuning skutera
Stalker - problemcic!
dhorvat:
--- Citat: ami trade - 20 Studeni, 2008, 10:33:50 ---puko klizač pa se motor ugasio, daj molim te!
ako se nešto čuje skidaj cilindar, to je na stalkeru za 10min dolje
--- Kraj citata ---
Ne govorim ja o klizačima, zna dottore o čemu pričam...
Klizači su možda pukli pa se čuje tak na leru a jučer smo raspravljali da ga možda struja zafrkava pa je zato crko...
Pa nisam budala da mislim da na 80km/h crkne motor jer je puko klizač :toothy12:
Naravno da nakon dekla skida cilindar... :happy3:
2TDottore:
skidam ja cilindar bez obzira.Ak nije nis opet ga natopim duralube-om i lagere i i iglicaste i teraj dalje :toothy10:
dhorvat:
Sad si stvarno sredil motor pic pic i kak je tak crko nije mi jasno! A da nije kak nam je Slow reko, da nam je smjesa u banani po ovakvom vremenu :toothy3:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 10:59:19 ---Sad si stvarno sredil motor pic pic i kak je tak crko nije mi jasno! A da nije kak nam je Slow reko, da nam je smjesa u banani po ovakvom vremenu :toothy3:
--- Kraj citata ---
ma sve je moguce.Ali u neku ruku mi je idrago jel nikak da se prestanem vozit i da zamijenim te sugave klizace kaj se cuju vec jako dugo i rolice i remen koji samo sto ne pukne a i bogami i mikroremen koji je star preko 10 godina. :icon_tongue: Sad motor ide u radionu i cijelog ga raskopam i pregledam i prpremim za sljedecu sezonu. i da napokon vidim jer imam tu sugavu produzenu getribu kaj vi velite. :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 20 Studeni, 2008, 11:01:39 ---
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 10:59:19 ---Sad si stvarno sredil motor pic pic i kak je tak crko nije mi jasno! A da nije kak nam je Slow reko, da nam je smjesa u banani po ovakvom vremenu :toothy3:
--- Kraj citata ---
ma sve je moguce.Ali u neku ruku mi je idrago jel nikak da se prestanem vozit i da zamijenim te sugave klizace kaj se cuju vec jako dugo i rolice i remen koji samo sto ne pukne a i bogami i mikroremen koji je star preko 10 godina. :icon_tongue: Sad motor ide u radionu i cijelog ga raskopam i pregledam i prpremim za sljedecu sezonu. i da napokon vidim jer imam tu sugavu produzenu getribu kaj vi velite. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Prvo: IMAŠ dužu getribu
Drugo: možda je mikroremen puko
Treće: pametno od tebe, bar češ sačuvat bubrege :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju