Tehnički kutak > Tuning skutera

Stalker - problemcic!

<< < (2/32) > >>

gokiSP:
sad sam jos jednom procitao pa sam skuzio ovaj zadnji dio... :laughing7: ja opet sumnjam na cilindar jer je identicno bilo meni, ugasise i ja ga zakurblam i on upali ali cudno radi, a kad sam ga skinuo dole unutra groblje...

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 20 Studeni, 2008, 09:56:25 ---pa cekaj reko si da je nakon nekog veremena voznje ugasio se i kad si ga probao upaliti kurbla je tesko isla???

--- Kraj citata ---

istina al kad je slow doso nakon 2min probo je zakurblat i motor je upalio i radio normalno i prima gas samo se nesto malo cudno culo od nekud.Sad dal je iz dekla ili masine to treba vidjet.  :icon_thumright:

dhorvat:
J#bote pičaš ko da mene ni nije bilo tam! A ko te dopelal do štasnija pod fol gasom?  :toothy12:

BTW. ak se sječaš, kad smo ga ponovo upalili sinoć, radil je normalno ali se neš čulo kod variomata... Možda klizači puknuli ili neš?  :dontknow:

Možemo nagađat do sutra...  :jerk:

Kad dobiješ motor, rastavi dekl i provjeri sve... Ak je sve u redu onda je ipak ono najgore kaj si reko... Al nemoj ga prodat  :toothy3:

Ja još uvijek ne znam zakaj je meni jučer motor napravil buuu na fol gasu ono na sekundu... Jer ak nije smjesa onda i meni neš ne valja... Al ipak imam filing da je smjesa!  ::)

ami trade:
puko klizač pa se motor ugasio, daj molim te!

ako se nešto čuje skidaj cilindar, to je na stalkeru za 10min dolje

2TDottore:

--- Citat: ami trade - 20 Studeni, 2008, 10:33:50 ---puko klizač pa se motor ugasio, daj molim te!

ako se nešto čuje skidaj cilindar, to je na stalkeru za 10min dolje

--- Kraj citata ---

cilindar ide obavezno dolje.  :icon_thumright:

Oprosti @dhorvat2 sta te nisam spomenuo u toj cijeloj prici.Ipak sam jos u soku.  :umroodsmijeha:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju