Tehnički kutak > Tuning skutera
Stalker - problemcic!
gokiSP:
sad sam jos jednom procitao pa sam skuzio ovaj zadnji dio... :laughing7: ja opet sumnjam na cilindar jer je identicno bilo meni, ugasise i ja ga zakurblam i on upali ali cudno radi, a kad sam ga skinuo dole unutra groblje...
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 20 Studeni, 2008, 09:56:25 ---pa cekaj reko si da je nakon nekog veremena voznje ugasio se i kad si ga probao upaliti kurbla je tesko isla???
--- Kraj citata ---
istina al kad je slow doso nakon 2min probo je zakurblat i motor je upalio i radio normalno i prima gas samo se nesto malo cudno culo od nekud.Sad dal je iz dekla ili masine to treba vidjet. :icon_thumright:
dhorvat:
J#bote pičaš ko da mene ni nije bilo tam! A ko te dopelal do štasnija pod fol gasom? :toothy12:
BTW. ak se sječaš, kad smo ga ponovo upalili sinoć, radil je normalno ali se neš čulo kod variomata... Možda klizači puknuli ili neš? :dontknow:
Možemo nagađat do sutra... :jerk:
Kad dobiješ motor, rastavi dekl i provjeri sve... Ak je sve u redu onda je ipak ono najgore kaj si reko... Al nemoj ga prodat :toothy3:
Ja još uvijek ne znam zakaj je meni jučer motor napravil buuu na fol gasu ono na sekundu... Jer ak nije smjesa onda i meni neš ne valja... Al ipak imam filing da je smjesa! ::)
ami trade:
puko klizač pa se motor ugasio, daj molim te!
ako se nešto čuje skidaj cilindar, to je na stalkeru za 10min dolje
2TDottore:
--- Citat: ami trade - 20 Studeni, 2008, 10:33:50 ---puko klizač pa se motor ugasio, daj molim te!
ako se nešto čuje skidaj cilindar, to je na stalkeru za 10min dolje
--- Kraj citata ---
cilindar ide obavezno dolje. :icon_thumright:
Oprosti @dhorvat2 sta te nisam spomenuo u toj cijeloj prici.Ipak sam jos u soku. :umroodsmijeha:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju