Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG Power
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 31 Siječanj, 2009, 19:04:08 ---S tim da se ovdje radi o 15% duljoj getribi, tako da je ovo svakako brze od serijale koja se isto vrti u krajnjoj pri max omjeru
--- Kraj citata ---
Samo sto je u toj prici nesto cudno, isto kao i kod mene. :icon_scratch:
Po?etnik:
a sta predstavlja to ak remen stoji visoko?
dino_sk:
--- Citat: Početnik - 31 Siječanj, 2009, 19:39:37 ---a sta predstavlja to ak remen stoji visoko?
--- Kraj citata ---
da je skuter ˝savrseno ˝ ustelan
3alfa3:
--- Citat: dino_sk - 31 Siječanj, 2009, 19:48:12 ---
--- Citat: Početnik - 31 Siječanj, 2009, 19:39:37 ---a sta predstavlja to ak remen stoji visoko?
--- Kraj citata ---
da je skuter ˝savrseno ˝ ustelan
--- Kraj citata ---
Jos preciznije bi bilo reci da je uz dobro postelan prijenos i snaga mashine dovoljna za izgurati remen do kraja unatoc duljoj getribi.
To pak znaci da bi mogla i nesto dulja getriba ici na takav setup. Takvu cu ja sutra vjerojatno isprobati (20% dulja) na mom skutu koji ima slicnu snagu kao i ovaj NRG
dhorvat:
--- Citat: dino_sk - 06 Siječanj, 2009, 14:04:09 ---...izvlacenje zadnjeg atoma snage iz kita al jbg ko ga stavlja mislim da taj nerazmislja previse o tome kako da ga stedi...
--- Kraj citata ---
Vidi se da nezrelo razmišljaš. Kao prvo, stavljanje Base kita sa takvim tipom auspuha je ništa drugo nego malo pojačana serijala i u kombinaciji sa kvalitetnijim prijenosom i radilicom, vijek trajanja uz redovitu izmjenu klipa i karika mu je gotovo kao i kod serijske mašine. :glasses2:
Ja nisam stavio kit da budem brži od nekoga nego da motor može bez problema ići sa dvojicom u malo veće brdo na pola gasa. I to sam sada i dobio.
A te djetinjaste fore, moj je brži od tvojega ostavljam za midrace. Možda netko nema novaca za midrace pa naturpija base. Ali meni se čini da nitko od nas neće to raditi (efz, ja, slow, dottore...).
Gle, ako ćeš imat 22 godine i imat preko 90 kila, serijala ti više nebude dosta. A mi umjesto da skinemo kile radije stavimo kit :toothy12:. I k tome je ubrzanje bolje nego ti na svojoj serijali. I ponavljam ono o čemu cijelo vrijeme tupimo. Da ti sjedneš na moj skuter i daš gas vidio bi o čemu mi pričamo. Ali to se neće dogoditi :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju