Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG Power
SlowRider:
Meni padnu okretaji na krajnjoj sa 2 osobe, to sam samo jednom "izmjerio", a inace se uvijek povecaju u odnosu na ubrzanje.
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 07 Siječanj, 2009, 17:29:47 ---Meni padnu okretaji na krajnjoj sa 2 osobe, to sam samo jednom "izmjerio", a inace se uvijek povecaju u odnosu na ubrzanje.
--- Kraj citata ---
2 osobe su ipak puno teze od jedne, a i otpor zraka je u tom slucaju veci.
Meni je recimo veca krajnja ako imam majcu s kratkim rukavima nego sa jaknom - otpor zraka
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Siječanj, 2009, 17:34:56 ---Meni je recimo veca krajnja ako imam majcu s kratkim rukavima nego sa jaknom - otpor zraka
--- Kraj citata ---
To ti vjerujem :icon_thumright:
Ja kad imam jaknu ovu koju sad nosim i po ljeti bez ičega, krajnja mi je veća za skoro 5 kmh :toothy12:
Neko nebi vjerovo :toothy9:
SlowRider:
Kod ovog NRG-a se remen penje maksimalno i krajnja brzina ovisi samo o okretajima (ako su getribe iste).
Pri max. prijenosnom omjeru i 9800rpm, brzina je 104km/h na cukici nrg powera. Znaci ako netko ima serijalu i remen takodjer ide do samog vrha te okretaje od 9800rpm, opet moze imati istu brzinu, iako prvi slucaj ima kit. Ali taj kit se ne vrti osjetno vise od serijskog cilindra...
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 31 Siječanj, 2009, 18:16:52 ---Kod ovog NRG-a se remen penje maksimalno i krajnja brzina ovisi samo o okretajima (ako su getribe iste).
Pri max. prijenosnom omjeru i 9800rpm, brzina je 104km/h na cukici nrg powera. Znaci ako netko ima serijalu i remen takodjer ide do samog vrha te okretaje od 9800rpm, opet moze imati istu brzinu, iako prvi slucaj ima kit. Ali taj kit se ne vrti osjetno vise od serijskog cilindra...
--- Kraj citata ---
S tim da se ovdje radi o 15% duljoj getribi, tako da je ovo svakako brze od serijale koja se isto vrti u krajnjoj pri max omjeru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju