Evo zapoceo sam ja i svoj projekt krenuo sam od lakiranja ovaj tjedan moralo bi bit gotovo lakiranje i doc dijelovi.Od dijelova
namjerevam uzet malossi multivar 2000 il neki drugi jos sam u dilemi,,,za kit jos neznam ,,,leo vince zx ili neki drugi,,veci fergazer neznam
dal da uzmem 17.5 ili 19 kaj vi velite,,,od filtera cu najvjerovatije uzet onu stage 6 gljivu ak cu moc nabavit,,,i mislim da je to to neznam
jos ocu li sta petljat po getribi i jos da ide klip 41 i to bi bilo to,a od stylinga ide undertail nove mrezice rezanje plastika i stavljanje mrezica na izrezane rupe,zadnje led svjetlo home made,i jos dosta toga nadam se da ce do sljedeceg tjedna bit sve gotovo ...projekt u izgradnji!!!
Evo malo slikica:dok je bio serijski
Raskapanje i to sve:
evo nove slike od kitanja svih platiska spric kitanja,lakiranja,stavljanje djelova
a od djelova trenutni setup je malosii multivar 2000 mhr,malossi federi kvacila,malossi kvacilo,to je za sad jos se nastavlja
dok ce bit para a sad evo slike najvjerovatnije sutra idu plastike na motor znaci finishira se!!!
:::
malossi kvacilo:
Evo nove slike::::