Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Jel ko razmišlja o nastupanju u PH 2009
sp...:
--- Citat: cicak_TT_ - 19 Studeni, 2008, 15:23:46 ---
--- Citat: 2TDottore - 19 Studeni, 2008, 09:55:46 ---
exfreerider misli da je sve u motoru.dobar motor je 30% a sve drugo je treniranje i samo treniranje i malo talent igra jos ulogu ali trening je najbitniji. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
dobar motor je 70%
--- Kraj citata ---
nije motor najbitniji, vozač je najbitniji ...al opet više od 30 % je dobar motor..ak nemaš brz motor moš ti radit neznam kaj kad nejde...jbg
milja180sp:
haahahahahahahahahhahaahah :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :laughing9: :laughing9: :laughing9: , da se i ja javim malo nakon duzeg vremena :laughing6: :laughing6: :laughing9: :confused5: :laughing7: :confused5: :laughing9:
cicak_TT_:
--- Citat: sp... - 19 Studeni, 2008, 19:47:27 ---
--- Citat: cicak_TT_ - 19 Studeni, 2008, 15:23:46 ---
--- Citat: 2TDottore - 19 Studeni, 2008, 09:55:46 ---
exfreerider misli da je sve u motoru.dobar motor je 30% a sve drugo je treniranje i samo treniranje i malo talent igra jos ulogu ali trening je najbitniji. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
dobar motor je 70%
--- Kraj citata ---
nije motor najbitniji, vozač je najbitniji ...al opet više od 30 % je dobar motor..ak nemaš brz motor moš ti radit neznam kaj kad nejde...jbg
--- Kraj citata ---
ma kaj ti pricas ,svi vise manje mogu uletit u zavoj al ovisi kak motor ide npr. kaj mislis da bi kude i perkusic bili prvi da voze nesto kao tvoj zip ima veze da oni voze jebeno al kaj kad od nekog treceg zip ide i ovaj mu navine gas i aj bok,pa znam kaj ti govorim
2TDottore:
istina je da sa dobrim motorom je slabiji vozac puno konkurentniji ali kaj ti mislis da ti mislav ili domagoj daju svog zipa da bi odma bio prvi.Mislim da bas i nebi.Nije se jednostavno borit ni sa tak extra jakim motorima.
ami trade:
potpis
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju