Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Jel ko razmišlja o nastupanju u PH 2009

<< < (7/25) > >>

2TDottore:

--- Citat: ami trade - 19 Studeni, 2008, 09:21:24 ---potpis :skuter:

od tih 15, 10sekundi nije teško skinuti, par treninga i skidaš to ali onih 5, pripremi kombinezon par setova guma, puno benzina i na marof

--- Kraj citata ---

exfreerider misli da je sve u motoru.dobar motor je 30% a sve drugo je treniranje i samo treniranje i malo talent igra jos ulogu ali trening je najbitniji.  :icon_thumright:

exfreerider:
Svjestan sam ja težine i vrijednosti svake sekunde jer nisam neki balavac

1.22 je nejbolje vrijeme što se radi na kvalifikacijama u samoj trci se zbog gužve i pritiska većinom vozi 1.23-24
neki lik je prošle godine u klasi open na sp-u radio 1.37 :laughing3:

napravio sam nekih 100 krugova po stazi i svjestan sam kako je i psihički i fizički zahtjevno odvoziti 10 brzih krugova u komadu :notworthy:

trkači sp je avion u odnosu na serijski vxr :binkybaby:

nadam se da ču sudjelovati u sljedećoj trci a rezultat je manje bitan :icon_thumright:

ami trade:
kad je gotov zipač?

mogli bi na kakav trening u marof?

cicak_TT_:

--- Citat: 2TDottore - 19 Studeni, 2008, 09:55:46 ---

exfreerider misli da je sve u motoru.dobar motor je 30% a sve drugo je treniranje i samo treniranje i malo talent igra jos ulogu ali trening je najbitniji.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
dobar motor je 70%

exfreerider:
kad pogledam prognozu više nemam volje ići u garažu šarafiti

a i kupio sam si auto pa mi nije jedino prijevozno sredstvo tak da laganini slažem

za trening sam uvijek jer obožavam se voziti po marofu staza mi je super ali sumljam da bude šta prije proljeća

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju