Tehnički kutak > Tuning skutera

Novi djelovi: "Razrada"

<< < (6/8) > >>

dhorvat:

--- Citat: Losinj - 15 Studeni, 2008, 21:11:55 ---zato sam ja razradjivo preko 500...i pun mi je k**ra*  :toothy9:

--- Kraj citata ---

300-350 uvrh glave  :icon_thumright:

Losinj:

--- Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:36:33 ---
--- Citat: Losinj - 15 Studeni, 2008, 21:11:55 ---zato sam ja razradjivo preko 500...i pun mi je k**ra*  :toothy9:

--- Kraj citata ---

300-350 uvrh glave  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

svakako....za drugi put znam :icon_thumright:

dhorvat:
Postoji jedna "ekspresna" razrada al to mi se nikad nije dalo... Kod takve razrade puno prije sjednu karike i razrada traje 150-200km a to je da se motor vozi na način da se konstantno daje/pušta gas.

Znači prvo paljenje i radi par minuta na leru pa se ugasi... Nakon minutu-dvije čekanja upali se motor i vozi se sa dodavanjem pola gasa i puštanje gasa naizmjence i tako se puno prije razradi motor... Kad je 150km prijeđeno može se postepeno povečavat snaga, odnosno može se više gasa pritisnuti kod istog postupka dodavanja/puštanja gasa  :icon_thumright:

Losinj:

--- Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:53:12 ---Postoji jedna "ekspresna" razrada al to mi se nikad nije dalo... Kod takve razrade puno prije sjednu karike i razrada traje 150-200km a to je da se motor vozi na način da se konstantno daje/pušta gas.

Znači prvo paljenje i radi par minuta na leru pa se ugasi... Nakon minutu-dvije čekanja upali se motor i vozi se sa dodavanjem pola gasa i puštanje gasa naizmjence i tako se puno prije razradi motor... Kad je 150km prijeđeno može se postepeno povečavat snaga, odnosno može se više gasa pritisnuti kod istog postupka dodavanja/puštanja gasa  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a kome se da tako skakat po cesti :toothy12:

PitBull Aerox:

--- Citat: malaguti f12 - 15 Studeni, 2008, 13:48:14 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 15 Studeni, 2008, 01:29:38 ---
--- Citat: malaguti f12 - 14 Studeni, 2008, 22:57:45 ---ma pusti ga da odradi na leru jedno dva sata i jedno 100km lagane voznje nakon toga samo gas

--- Kraj citata ---

ma da, jedno 7 tjedana ostavi u leru... ostavi ga 2 sata u leru... a nakon 1h dodjes ono se skut zapalio a ne samo pregrijao... pa et ak ces ga takvog drzat jos 1 sat da radi, slobodno... tak ce se najbolje razradit, cak ce i klip urezat sebi put, ne samo karike... sad3:

--- Kraj citata ---

normalno da se pregrio kad imas kramu razmisli malo zasto to kazem da treba radit na leru

--- Kraj citata ---

hahaha, imam kramu! slusaj primatu, nauci u skutere kao sto znas u haljinice i znat ces o cem pricam...! daj bože da ti i gorivo znas nasut...! LC kad radi u mjestu nema sta puhat u hladnjak da hladi u vodu!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju