Tehnički kutak > Tuning skutera
Novi djelovi: "Razrada"
Crazy Kuree:
pitbullov aerox je radio u leru nekih pola sata i pučeo je kuhat hehe a ja i on otišli negdje po nešta srećom mater je ugasila skuter na vrijeme. inače ako je gus prve km će puno više grijat tako da na leru ac možeš ostavit dugo da radi a lc ne duže od 15 min po mojem zaključku i razrada nekih 50km vrlo lagano do 50km/h bez naglog dodavanja gasa a onda počet malo zavraćat gas al niakko terat u krajnju, na 100km je već razrađen hehe
Po?etnik:
sto ga prije krenes derat bit ce kratkotrajniji, ja sam imo 2 kita i oba sam razradivo po 450-500 km i nikad mi nista nije riknulo... a da ga nisam zagrijavo prije svake voznje i da nisam vozio ispod 50 neznam dal bi bilo tako
ive_91:
moja razrada... upalim radi 5 min ugasim... upalim opet ostavim da radi oko pol sata +-10 min. ugasim da se ohladi jos jednom po pol sata.. i onda kad se ohladi upalim ugrijem i lagana voznja od 10-15 km do pol gasa al to je tesk na skuteru kad ubrzava stalno na max rpm pa ubacim teske rolice i deri... nakon tih 10-15 km krecem sa spucavanjem gasa pa pustim i takdo nekih 80-100 km i gotovo... svi skuteri, motori rade jako dobro.
Crazy Kuree:
--- Citat: Početnik - 22 Studeni, 2008, 11:50:55 ---sto ga prije krenes derat bit ce kratkotrajniji, ja sam imo 2 kita i oba sam razradivo po 450-500 km i nikad mi nista nije riknulo... a da ga nisam zagrijavo prije svake voznje i da nisam vozio ispod 50 neznam dal bi bilo tako
--- Kraj citata ---
Dobro je tko more ja osobno znam i sa 50 km pun gas do 80 da vidim kako ubrzava i tak neam živaca vozit 500km 40-50 da ne zavraćem gas hehe
ive_91:
na skutru brzina krajanja nije ni toliko bitna koliko rpm. npr. frend na runneru ima na 70kmh 6.5k rpm dok na 50 ima isto tolko.... sad neznam kaj je bolje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju