Tehnički kutak > Tuning skutera
Novi djelovi: "Razrada"
2TDottore:
--- Citat: vpucko - 15 Studeni, 2008, 11:41:37 ---2t dottore -> jel ti uopce znas sta je honovanje ???
nekako bi reko da nemas pojma!
--- Kraj citata ---
ja bi nekako reko da se ti nemoj previse pravit pametan.
Znam ja predobro sta je honanje i ti jos nisi bio ni zamisljen kad sam ja gledo kak se hona cilindar.Zato suti i ne provociraj i primi se radje tih svojih sminkerskih krpica i ostavi se mehanike.
malaguti f12:
--- Citat: PitBull Aerox - 15 Studeni, 2008, 01:29:38 ---
--- Citat: malaguti f12 - 14 Studeni, 2008, 22:57:45 ---ma pusti ga da odradi na leru jedno dva sata i jedno 100km lagane voznje nakon toga samo gas
--- Kraj citata ---
ma da, jedno 7 tjedana ostavi u leru... ostavi ga 2 sata u leru... a nakon 1h dodjes ono se skut zapalio a ne samo pregrijao... pa et ak ces ga takvog drzat jos 1 sat da radi, slobodno... tak ce se najbolje razradit, cak ce i klip urezat sebi put, ne samo karike... sad3:
--- Kraj citata ---
normalno da se pregrio kad imas kramu razmisli malo zasto to kazem da treba radit na leru
Hrga:
al sta ce njega hladit ako se nevozi? Mozes ti stat ispred kilera i puhat 2 sata :laughing6: ajd da je AC al LC... Svejedno nema potrebe, kad se sastavi nek upali, odradi 15min u tih 15min odzraci sistem vodenog, ugasi ga da se ohladi i opet upali i lagano se provoza... to se radi tek kad se sastavi
dhorvat:
Ja kad sam stavio Malossi radilicu unutra nisam niš čekal... Napravil 40-50 kilometra bez fol gasa i piči dalje... Drugo je kaj si ti mijenjal karike... Razrada traje isto kao i kod nove mašine... Znači minimalno 250 kilometara sa najviše pola gasa s tim da je prvih 50 km sa 1/4 gasa... Kolko kvalitetno razradiš motor tolko je manja šansa da se zgubi kompresija i između ostalog, motor duže traje :icon_thumright:
Losinj:
zato sam ja razradjivo preko 500...i pun mi je k**ra* :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju