Tehnički kutak > Tuning skutera
Novi djelovi: "Razrada"
PitBull Aerox:
--- Citat: malaguti f12 - 14 Studeni, 2008, 22:57:45 ---ma pusti ga da odradi na leru jedno dva sata i jedno 100km lagane voznje nakon toga samo gas
--- Kraj citata ---
ma da, jedno 7 tjedana ostavi u leru... ostavi ga 2 sata u leru... a nakon 1h dodjes ono se skut zapalio a ne samo pregrijao... pa et ak ces ga takvog drzat jos 1 sat da radi, slobodno... tak ce se najbolje razradit, cak ce i klip urezat sebi put, ne samo karike... sad3:
cvele60:
Malossi razrada;
RUNNING IN
After fitting the kit it is advisable not to press more than halfway on the accelerator and not to exceed 6.000 rpm for the first 40-60 minutes of running.
After this time the running in stage may be considered complete.
If these instructions are followed the engine can begin to give excellent performance.
MAINTENANCE
Every 3000 km decarbonize the head, the piston crown, the exhaust and the silencer.
Check that the piston rings are not carbonised and check also for wear at the meeting point.
:icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Studeni, 2008, 00:25:36 ---Treba samo razraditi karike. Dobro zagrijati motor i krenuti na voznju od 30-50 km postupno povecavati opterecenje. Nakon 50tak km to je to (manje vise).
Vise bi me zanimalo da li je cilindar pohonan (ako je gus), jer bez toga nema kvalitetne razrade karika
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
A kaj se tice honanja ko bi se tog sjetio.To samo rijetki rade.Ja se recimo isto tog nikad ne sjetim al nema veze nije to da se mora pod obavezno. :dontknow:
vpucko:
2t dottore -> jel ti uopce znas sta je honovanje ???
nekako bi reko da nemas pojma!
shegy:
moj kolega je za razradu karika na yugu zapalio gume pred kucom, i takav je jos dan danas nista mu nije bilo!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju