Pa ja samo pitam sta ti je??? Pa gle ak netko hvali neciji motor da kupci znaju kakav je i da ja sam ne muljam onda bi se to trebalo ostavit.... Mislim da se s time slazu i ostali.... cuo sam da ti je vec Eladio rekao da ne diras svaku sitncu..... I onda nek tako i bude... mislim da hvaljenje motora nebi trebalo brisati.... rto nek se i ostali clanovi, moderatori i admini izraze pa da cujemo...
Kicho nemoj se ti ljutit na mene... jer da sam tamo u oglasu pitao onda bi mi s#ao pa sam otvorio temu ovdje jer je ovo off i tu kao sto ti kazes spadaju moji postovi.....
JEL SI TI SLIJEP IL NEVIDIS DA JE SVE TAMO!!!!!! Kad neko kaze motor je super, kaciga je super itd. to se ne dira kao sto vidis! Ak ne vidi, pogledaj jos jednom, ap stvarno nevidim cemu ovaj tvoj post! Meeting u rakitju nije tema prodaje kacige, motora i tepiha! I uvijek opomenem jer u svakoj temi ima sranja, i brisem takve postove! A sve ostalo kaj se tice komentiranja teme, motora il doticnog predmeta kaj se prodaje JA NE DIRAM!!!!! Sve kaj izbrisem posaljem PM ili upozorenje svakom, ak ne PM onda u temi onak javno kazem!
Uopce necu vise raspravlja, hvala ti puno na ovakvoj podrsci i hvala tebi i svim slicnima kojima smeta kaj sam mod i kojima smeta kaj ocu mal oreda napravit! Drzim da svako ima svoje misljenje i sud al ovo ti nije trebalo, sve smo mogli na PM a ne da me ovak javno tu spominjes! Hvala, dobili ste kaj ste htjeli, mozete me maknuti sa MOD mjesta!
Bok