Općenito > Retro-skuteri

Naše Vespe

<< < (4/39) > >>

etetre:
JOOOJ, vidi moje prijatelje na vespama........    :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
a kaj s tobom djede, ti se nebus stavil?  ::)

luky:
moj problem s kvačilom kad sam kupio px 200 je bio tej da kad ubacim u 1 naravno stisnutog kvačila vespa bi išla naprijed i ako bih je ja fizički kočio ona bi se ugasila a kad bi ubacio u drugu na mjestu odmah bi se ugasila.odveo sam je kod meštra i rekao mi je da im je to mana pogotovo noviji modeli. motor nebaca dovoljno ulja na lamele i onda one zalijepe pa je rastavio kvačilo izvadio lamele i obrusio ih i to je trajalo 1god.sljedeće ljeto opet isto da bih ga ja lijepo zamolio da ovaj put on to servisira a ne nikakav njegov šegrt itd i on je osobno sve radio stim da je promjenio sve 4 nove lamele i evo do danas hvala BOGU nema problema.sva steća da nisam slomoi onu kukicu ispod mašine od kvačila koliko sam ja to puta natego, potezo i vezivo žicom.e i ono najvažnije sve to me koštalo 250 kn tako da ako su simptomi slični onda je to to ,starim px-icama nema takvih problema.

@nte:

--- Citat: filiplatinovicz - 14 Siječanj, 2007, 23:20:14 ---Hvala Ti, Ante,
pokušat ću još jednom kod Mobnda... ako ne bude dobro, morat ću horvatu. volio bih da jedan dan dođeš na piće do holdinga, da izvadim vespu pa da probaš. možda sam ja idiot koji jednostavno ne zna šaltati... no kako auto s kvačilom vozim punih 30 godina, ne vidim neke bitnije razlike, a kvačilo na mojoj Vespi jednostavno ne otpušta kako treba...

--- Kraj citata ---

ovaj tjedan nemogu, al te zvrcnem sljedeći, pa ću napravit đir.

r.e.!:
zato Vespi u mjenjač ide ulje od 4-T motora, bilo koje ulje za mjenjač je pregusto za nju

klanc:
Evo odma i od mene koja slikica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju