Općenito > Retro-skuteri
Naše Vespe
@nte:
ma nije hitno za kanistrić, ionako neidemo tako skoro na dugi put.
kad stigneš, okini fotku. :icon_thumright:
filiplatinovicz:
meni nešto i dalje nije u redu s kvačilom... jednostavno pre kruto otpušta, struže, motor se gssi i u prvoj i u drugoj pri otpuštanju kvačila... mario je bio na godišnjem u vrijeme Božića onda sam preuzeo rality avensis, koji vozim sve ove dane, a neki dan i spillo, na godinu dana, kao službeno vozilo ludog djeda... tako sad uz auto imam tri dvokotača na raspolaganju, a samo jednu guzicu... u tim uvjetima jadna vespa stoji na -2 u EPH i čeka bolje dane...
ne kužim kaj bi moglo bit s kvačilom, jer je mario iz monda po njemu neaj drkal i mijenjal neke dijelove....
@nte:
onaj Horvat na črnomercu se dost dobro kuži u vespe. možda da njega kontaktiraš? tel. 01/3700 154
filiplatinovicz:
Hvala Ti, Ante,
pokušat ću još jednom kod Mobnda... ako ne bude dobro, morat ću horvatu. volio bih da jedan dan dođeš na piće do holdinga, da izvadim vespu pa da probaš. možda sam ja idiot koji jednostavno ne zna šaltati... no kako auto s kvačilom vozim punih 30 godina, ne vidim neke bitnije razlike, a kvačilo na mojoj Vespi jednostavno ne otpušta kako treba...
r.e.!:
--- Citat: filiplatinovicz - 14 Siječanj, 2007, 23:10:38 ---meni nešto i dalje nije u redu s kvačilom... jednostavno pre kruto otpušta, struže, motor se gssi i u prvoj i u drugoj pri otpuštanju kvačila... mario je bio na godišnjem u vrijeme Božića onda sam preuzeo rality avensis, koji vozim sve ove dane, a neki dan i spillo, na godinu dana, kao službeno vozilo ludog djeda... tako sad uz auto imam tri dvokotača na raspolaganju, a samo jednu guzicu... u tim uvjetima jadna vespa stoji na -2 u EPH i čeka bolje dane...
ne kužim kaj bi moglo bit s kvačilom, jer je mario iz monda po njemu neaj drkal i mijenjal neke dijelove....
--- Kraj citata ---
Struže li ti kvačilo kada ga držiš stisnuto, dok ga poštaš ili u vožnji?
Druga stvar, pitanje je dali je prijašnji vlasnik čekićao što po njoj :dontknow:
Jer možda je otišlo i nešto na mjenjaču, teško je to ovako na daljinu odrediti...
Mislim da novi mjenjač košta oko 800-900 kuna pa ako bude problema predlažem da sve to lijepo zamjeniš u kompletu.
p.s. dali si promjenio ulje u mjenjaču?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju