Općenito > Retro-skuteri
Naše Vespe
r.e.!:
--- Citat: klanc - 15 Siječanj, 2007, 20:50:43 ---Evo odma i od mene koja slikica
--- Kraj citata ---
ili me oči slabo služe ili je nešto drugo...
klanc:
--- Citat: r.e.! - 15 Siječanj, 2007, 20:51:55 ---
--- Citat: klanc - 15 Siječanj, 2007, 20:50:43 ---Evo odma i od mene koja slikica
--- Kraj citata ---
ili me oči slabo služe ili je nešto drugo...
[
/quote]
nekaj sam očito zaje... stavil sam te iste fotke na forum motora... tam je lakše išlo, kad skužim kak stavil bum ih i tu
--- Kraj citata ---
@nte:
--- Citat: @nte - 15 Siječanj, 2007, 17:43:47 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 14 Siječanj, 2007, 23:20:14 ---Hvala Ti, Ante,
pokušat ću još jednom kod Mobnda... ako ne bude dobro, morat ću horvatu. volio bih da jedan dan dođeš na piće do holdinga, da izvadim vespu pa da probaš. možda sam ja idiot koji jednostavno ne zna šaltati... no kako auto s kvačilom vozim punih 30 godina, ne vidim neke bitnije razlike, a kvačilo na mojoj Vespi jednostavno ne otpušta kako treba...
--- Kraj citata ---
ovaj tjedan nemogu, al te zvrcnem sljedeći, pa ću napravit đir.
--- Kraj citata ---
a jel taj lik iz Monda nakon prčkanja po Tvojoj vespi napravio probni đir i ustanovio jel sve u redu nakon 'popravka' ?
inače, vespin mjenjač je dosta krut i tvrd (sportski, reklo bi se), pogotovo po hladnom vremenu. i moja zna poskočit kad malo brže otpustim kuplung u prvoj brzini.
ni u kojem slučaju se nebi moglo reć za vespin mjenjač da je 'uglađen'
r.e.!:
Evo sam stavio link za slike u ovaj podforum. Ime mu govori...
r.e.!:
--- Citat: @nte - 15 Siječanj, 2007, 20:55:40 ---
--- Citat: @nte - 15 Siječanj, 2007, 17:43:47 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 14 Siječanj, 2007, 23:20:14 ---Hvala Ti, Ante,
pokušat ću još jednom kod Mobnda... ako ne bude dobro, morat ću horvatu. volio bih da jedan dan dođeš na piće do holdinga, da izvadim vespu pa da probaš. možda sam ja idiot koji jednostavno ne zna šaltati... no kako auto s kvačilom vozim punih 30 godina, ne vidim neke bitnije razlike, a kvačilo na mojoj Vespi jednostavno ne otpušta kako treba...
--- Kraj citata ---
ovaj tjedan nemogu, al te zvrcnem sljedeći, pa ću napravit đir.
--- Kraj citata ---
a jel taj lik iz Monda nakon prčkanja po Tvojoj vespi napravio probni đir i ustanovio jel sve u redu nakon 'popravka' ?
inače, vespin mjenjač je dosta krut i tvrd (sportski, reklo bi se), pogotovo po hladnom vremenu. i moja zna poskočit kad malo brže otpustim kuplung u prvoj brzini.
ni u kojem slučaju se nebi moglo reć za vespin mjenjač da je 'uglađen'
--- Kraj citata ---
Potpisujem. Trebao bi je isprobati netko tko poznaje princip rada Vespe.
Po hladnom vremenu joj treba da se zagrije mjenjač, a do tada je stvarno i tvrd i spor i bučan, doduše bučan je uvijek, treba vremena da se pohvataju svi zvukovi i mušice. :icon_biggrin:
A mislim da ga je Spillo razmazio :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju