Tehnički kutak > Tuning skutera

zadnji kotač ne vrti - problem + setup rox problem

<< < (5/8) > >>

andy:
eo videa od danas...

krajnja je oke, samo ubrzanje, ipak se osjeti da padnu okretaji malo od 30-50... i kasnije je nekakav trom onak... ipak ću probat još sa žutim sve gramaže...

dhorvat:

--- Citat: andy - 10 Studeni, 2008, 18:15:01 ---
a horvat mi reko da stavim žuti i 4,0 rolice...

--- Kraj citata ---

Horvat ti je reko 4.0 i BIJELI feder! Sa žutim nisam ni sprobaval...

Da konstatiramo neš:

Ti imaš serijalu i serijski vario? Imaš isti problem ko i ja sa tim kad mi je remen bil potrošen... Digne okretaje, pa ih spusti i onda opet diže polako prema krajnjoj...

Usput tebi se motor NE prevrtava nego imaš premale okretaje... Pa pogle kak je trom od 30-50 i kak su okretaji niski  :icon_scratch:

pitaNS:
ja mislim da su ove rolice ok,ni ne prevrtava se niti mi deluje da su teške jer krene lepo do 30, ali za uzrok pada okretaja od 30-50 možda trebaš kriviti serijski vario...
 :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: pitaNS - 11 Studeni, 2008, 18:01:25 ---ja mislim da su ove rolice ok,ni ne prevrtava se niti mi deluje da su teške jer krene lepo do 30, ali za uzrok pada okretaja od 30-50 možda trebaš kriviti serijski vario...
 :dontknow:

--- Kraj citata ---

Hm...  :icon_scratch:

Može bit...

andy daj kupi više taj sportski vario! Kak se možeš vozit sa serijskim? Ja bi se ubil  :laughing6:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 11 Studeni, 2008, 18:38:16 ---andy daj kupi više taj sportski vario! Kak se možeš vozit sa serijskim? Ja bi se ubil  :laughing6:

--- Kraj citata ---

Puno ljudi je pricalo lose price o topovom variomatu koji je svima bio kao serijski  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju