Tehnički kutak > Tuning skutera
zadnji kotač ne vrti - problem + setup rox problem
pitaNS:
sa žutim kažeš da si izgubio jako puno krajnje, pretpostavljam da je žuti tvrđi pa nije dopustio remenu da propadne skroz u polutke!
možda će biti sasvim ok sada sa belim da ne menjaš rolnice jer je žuti bio pretvrd pa se i prevrtavao i izgubio krajnju !
andy:
--- Citat: pitaNS - 10 Studeni, 2008, 18:13:17 ---sa žutim kažeš da si izgubio jako puno krajnje, pretpostavljam da je žuti tvrđi pa nije dopustio remenu da propadne skroz u polutke!
možda će biti sasvim ok sada sa belim da ne menjaš rolnice jer je žuti bio pretvrd pa se i prevrtavao i izgubio krajnju !
--- Kraj citata ---
točno to mi se desilo... a horvat mi reko da stavim žuti i 4,0 rolice... a meni je već prevrtavo sa 4,2 i 4,4 :drunken_smilie:
SlowRider:
--- Citat: andy - 10 Studeni, 2008, 17:56:24 ---slabije sam malo jer da ne pretegne i kao onda ne upada remen toliko u polutke... to sam čito na netu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
???
andy:
--- Citat: SlowRider - 10 Studeni, 2008, 18:54:13 ---
--- Citat: andy - 10 Studeni, 2008, 17:56:24 ---slabije sam malo jer da ne pretegne i kao onda ne upada remen toliko u polutke... to sam čito na netu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
???
--- Kraj citata ---
;D
kažem ti to našo na netu... jer kao stegne se kvačilo do kraja i stisne feder centralni :dontknow:
SlowRider:
--- Citat: andy - 10 Studeni, 2008, 18:56:27 ---
--- Citat: SlowRider - 10 Studeni, 2008, 18:54:13 ---
--- Kraj citata ---
???
--- Kraj citata ---
;D
kažem ti to našo na netu... jer kao stegne se kvačilo do kraja i stisne feder centralni :dontknow:
--- Kraj citata ---
imas link?
Znaci maticu da zatezes jagodicama prstiju jer ako jace zategnes onda remen ne upada u polutke jer je centralni jace stisnut :uff:
pogledaj onaj link sa stranice borovje, tamo ti sve pise :icon_thumright:
zuti centralni je tvrdji od bijelog, da bi imao vecu krajnju brzinu i izbjegao prevrtavanje, moras staviti teze rolice...........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju