Tehnički kutak > Tuning skutera
zadnji kotač ne vrti - problem + setup rox problem
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2008, 18:41:34 ---
--- Citat: dhorvat2 - 11 Studeni, 2008, 18:38:16 ---andy daj kupi više taj sportski vario! Kak se možeš vozit sa serijskim? Ja bi se ubil :laughing6:
--- Kraj citata ---
Puno ljudi je pricalo lose price o topovom variomatu koji je svima bio kao serijski :laughing7:
--- Kraj citata ---
OK onda! :redface:
Good bye cruel world! :giljotina:
:beah:
SlowRider:
Evo na koliko se kg zateze matica na kvacilu :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2008, 18:53:27 ---Evo na koliko se kg zateze matica na kvacilu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A ja samo spremam te slikice u jedan folder... :toothy9:
5 KILA?
A @malaguti f12 veli da se to samo malo stegne... Ja sam svjestan koja je to sila kad tijekom vrtnje na 30 tisuća okretaja žuti centralni bubne kuplung u zvono i može bit velikog sranja i ja sam uvijek to jako stezal! Ne prejako... Po osjećaju!
Nemam 38 ključ ali sam uzeo veliki 41 ključ i bubnul tanku rašpu debljine 3 mm između ključa i šerafa i dobro je ko da je 38 ključ ::)
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 11 Studeni, 2008, 18:58:05 ---
--- Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2008, 18:53:27 ---Evo na koliko se kg zateze matica na kvacilu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A ja samo spremam te slikice u jedan folder... :toothy9:
5 KILA?
A @malaguti f12 veli da se to samo malo stegne... Ja sam svjestan koja je to sila kad tijekom vrtnje na 30 tisuća okretaja žuti centralni bubne kuplung u zvono i može bit velikog sranja i ja sam uvijek to jako stezal! Ne prejako... Po osjećaju!
Nemam 38 ključ ali sam uzeo veliki 41 ključ i bubnul tanku rašpu debljine 3 mm između ključa i šerafa i dobro je ko da je 38 ključ ::)
--- Kraj citata ---
Samo ti spremaj, kada mi se sve izbrise dobro ce mi doc :icon_thumright:
Ja uvijek tu maticu zatezem rukama (ova od 5.0 m. kg), namjestim u skripac 41mm i vrlo malo zategnem maticu, i rukama preko polutki zategnem (prije toga neku cistu krpu stavim), nikada jos nije popustilo, uvijek se malo zategne i nije bas najlakse odvrnuti to.
Kod mene je matica 41mm, ovisi jel orginal ili neka zamjenska....
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2008, 19:03:31 ---Kod mene je matica 41mm, ovisi jel orginal ili neka zamjenska....
--- Kraj citata ---
Original! Kupio kod Markeza u Yamahi... 28,60 kuna
Imam možda još račun negdi spremljen :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju