Tehnički kutak > Tuning skutera
Preradjivanje pomicne polutke-minarelli
3alfa3:
Mislim da se slike nakon nekog vremena neaktivnosti brisu sa servera. Mozda je to i negdje opisano na njihovim stranicama.
Znam da je tako sa rapidshareom kad nekaj stavljam gore
SlowRider:
u jbt, vec ima godina i pol :o recite mi da sam pogrijesio
Pupo:
--- Citat: SlowRider - 02 Svibanj, 2010, 11:48:00 ---zvono ne smijem skidati jer je upravo ono sire od serijskoga, ali me malo brine to skidanje ruba, zbog cvrstoce, iako bi vrlo malo ostavio viska
i meni se prikazuju slike 404 notfound
--- Kraj citata ---
Pročitao sam da je šire, al zbog čega je šire i zašto nebi smio s njega skinut milimetar, nije to sad neka velika površina. Kad gledaš neki odnos zvona i polutke, zvono je ipak masivnije. A možeš napraviti i neki kompromis, skinut malo s jednog malo s drugog.
Samo nemoj napraviti grešku kao mmario, odnosno probaj naći što noviji tokarski stroj bez lufta previše...
--- Citat: 3alfa3 - 02 Svibanj, 2010, 11:51:49 ---Mislim da se slike nakon nekog vremena neaktivnosti brisu sa servera. Mozda je to i negdje opisano na njihovim stranicama.
Znam da je tako sa rapidshareom kad nekaj stavljam gore
--- Kraj citata ---
To je pao server njima il su odlučili da nemaju više para za sve plaćat pa su odlučili dio uklonit :( Nažalost čest slučaj sa free hostinzima. Ja držim svoje slike na pohrani.com već par godina bez ikakvih problema. Uglavnom, trebalo bi ih zamjenit ako se nepojave u dogledno vrijeme.
SlowRider:
--- Citat: Pupo - 02 Svibanj, 2010, 11:58:33 ---Pročitao sam da je šire, al zbog čega je šire i zašto nebi smio s njega skinut milimetar, nije to sad neka velika površina. Kad gledaš neki odnos zvona i polutke, zvono je ipak masivnije. A možeš napraviti i neki kompromis, skinut malo s jednog malo s drugog.
Samo nemoj napraviti grešku kao mmario, odnosno probaj naći što noviji tokarski stroj bez lufta previše...
--- Kraj citata ---
imam masivnije kvacilo i zvono koje ga taman pokriva :icon_thumright: dakle imam samo mogucnost dirati polutku
mozes li me podsjetiti kakvu je gresku nmario napravio :icon_scratch:
Pupo:
--- Citat: SlowRider - 02 Svibanj, 2010, 12:01:48 ---imam masivnije kvacilo i zvono koje ga taman pokriva :icon_thumright: dakle imam samo mogucnost dirati polutku
mozes li me podsjetiti kakvu je gresku nmario napravio :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Skidao je rub sa torq polutke na tokatskom stroju koji nije bio baš najnoviji, tj nije bio baš održavan pa je imao lufta na nožu pa nije bilo baš ravno skinut rub, imao je valove :( Probat ću naći, al mislim da je to isto i on radio.
EDIT: Našao sam, nije radio baš to, al opet dođe na isto
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,20691.msg370723.html#msg370723
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju