Tehnički kutak > Tuning skutera
Preradjivanje pomicne polutke-minarelli
SlowRider:
ne znam zasto su slike sa servera imagesforme nedostupne, valjda ce se vratiti :dontknow:
ovo sto sam radio sa povecanjem hoda pomicne polutke se isplati, dobije se oko 5km/h krajnje po gpsu, isprobao prvo serijsku pa "tuning" serijsku polutku ;D
ali mora se odraditi jos jedan posao sa polutkom koji nisam dovrsio, a spominje se u ovoj temi....
treba smanjiti duzinu ruba polutke jer bi odara u "oversize" zvono, rijec je o ovom rubu koji je na tuning pomicnim polutkama manji ili znatno manji:
trebao bih dobiti ovakav rub na serijskoj polutki:
dakle ovaj rub bi trebalo skinuti:
nemam sliku serijske polutke trenutno da se to vidi, recimo kod malossi i polini torque-a je rub 50% manji, a kod Doppler i BGM torq-a je jos manji.
polini:
bgm:
robert:
a kod malossi overrange polutki nema nikakvog ruba. :laughing11:
SlowRider:
--- Citat: robert - 02 Svibanj, 2010, 10:30:11 ---a kod malossi overrange polutki nema nikakvog ruba. :laughing11:
--- Kraj citata ---
zbog tog ruba imam veselje..... problem je u tome sto je rub polutke istog promjera kao i rub zvona i onda se oni medjusobno "tucaju" :laughing7: da je polutka malo veceg promjera, rub mi ne bi smetao, tako da ne znam zasto malossi overrange polutka to nema, a ne smeta zvonu i moze biti samo cvrsce sa rubom.
Pupo:
Skini malo zvona i kamilica. Il malo polutki, malo zvona.
PS Jel mi može netko provjeriti da li može otvorit slike s prve strane teme jer su meni samo one oznake 404 notfound :(
SlowRider:
--- Citat: Pupo - 02 Svibanj, 2010, 10:51:13 ---Skini malo zvona i kamilica. Il malo polutki, malo zvona.
PS Jel mi može netko provjeriti da li može otvorit slike s prve strane teme jer su meni samo one oznake 404 notfound :(
--- Kraj citata ---
zvono ne smijem skidati jer je upravo ono sire od serijskoga, ali me malo brine to skidanje ruba, zbog cvrstoce, iako bi vrlo malo ostavio viska
i meni se prikazuju slike 404 notfound
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju