Tehnički kutak > Tuning skutera
Preradjivanje pomicne polutke-minarelli
dhorvat:
--- Citat: dhorvat2 - 11 Studeni, 2008, 18:40:06 ---Sutra složim ležajeve pa dođemo za probu kod tebe koji dan...
--- Kraj citata ---
Imam filing da te trta uhvatila ili igraš lukavo i skrivaš aduta u rukavu... :frajer:
E di su moji pokerski dani na svlačenje, s curama naravno :cicecice:
andy:
--- Citat: robert - 11 Studeni, 2008, 18:16:52 ---
--- Citat: dhorvat2 - 11 Studeni, 2008, 18:07:30 ---I onda kupujem novi Malossi Multivar (i polinijeve klizače obavezno :angry7:) jer oni crveni malossi su strava i užas. Vrijede svaki 2.3 lipe ak i tolko :nono:
--- Kraj citata ---
ja sam miran od kada sam stavio polini klizače na multivar!
--- Kraj citata ---
na šta si točno mislio robert kad si reko da si miran zbog klizača novih ???
robert:
ovi malossi klizači se nekako brzo istroše! nakon 1-2 tisuće kilometara sam imao osjetljivo više lufta a kad se prjenos ugrije pa ohladi skoro nemoguće rastaviti variomat! tu su polini jako kvalitetno napravljeni!
andy:
--- Citat: robert - 11 Studeni, 2008, 20:49:56 ---ovi malossi klizači se nekako brzo istroše! nakon 1-2 tisuće kilometara sam imao osjetljivo više lufta a kad se prjenos ugrije pa ohladi skoro nemoguće rastaviti variomat! tu su polini jako kvalitetno napravljeni!
--- Kraj citata ---
to mi je i slow reko da uzmem... sam nikak ja da dodem do zg-a :sad1:
cvele60:
--- Citat: robert - 11 Studeni, 2008, 20:49:56 ---ovi malossi klizači se nekako brzo istroše! nakon 1-2 tisuće kilometara sam imao osjetljivo više lufta a kad se prjenos ugrije pa ohladi skoro nemoguće rastaviti variomat! tu su polini jako kvalitetno napravljeni!
--- Kraj citata ---
Potpis za ovo sto Robert kaze.Imeni su trajali par hiljada i dobili luft pa sam narucio polinijeve rolnice i lepo se iznenadio kad sam vido i klizace u kompletu s njima :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju