Tehnički kutak > Tuning skutera

Preradjivanje pomicne polutke-minarelli

<< < (11/17) > >>

dhorvat:

--- Citat: dhorvat2 - 11 Studeni, 2008, 18:40:06 ---Sutra složim ležajeve pa dođemo za probu kod tebe koji dan...

--- Kraj citata ---

Imam filing da te trta uhvatila ili igraš lukavo i skrivaš aduta u rukavu...  :frajer:

E di su moji pokerski dani na svlačenje, s curama naravno  :cicecice:

andy:

--- Citat: robert - 11 Studeni, 2008, 18:16:52 ---
--- Citat: dhorvat2 - 11 Studeni, 2008, 18:07:30 ---I onda kupujem novi Malossi Multivar (i polinijeve klizače obavezno  :angry7:) jer oni crveni malossi su strava i užas. Vrijede svaki 2.3 lipe ak i tolko   :nono:

--- Kraj citata ---
ja sam miran od kada sam stavio polini klizače na multivar!

--- Kraj citata ---

na šta si točno mislio robert kad si reko da si miran zbog klizača novih ???

robert:
ovi malossi klizači se nekako brzo istroše! nakon 1-2 tisuće kilometara sam imao osjetljivo više lufta a kad se prjenos ugrije pa ohladi skoro nemoguće rastaviti variomat! tu su polini jako kvalitetno napravljeni!

andy:

--- Citat: robert - 11 Studeni, 2008, 20:49:56 ---ovi malossi klizači se nekako brzo istroše! nakon 1-2 tisuće kilometara sam imao osjetljivo više lufta a kad se prjenos ugrije pa ohladi skoro nemoguće rastaviti variomat! tu su polini jako kvalitetno napravljeni!

--- Kraj citata ---

to mi je i slow reko da uzmem... sam nikak ja da dodem do zg-a :sad1:

cvele60:

--- Citat: robert - 11 Studeni, 2008, 20:49:56 ---ovi malossi klizači se nekako brzo istroše! nakon 1-2 tisuće kilometara sam imao osjetljivo više lufta a kad se prjenos ugrije pa ohladi skoro nemoguće rastaviti variomat! tu su polini jako kvalitetno napravljeni!

--- Kraj citata ---
Potpis za ovo sto Robert kaze.Imeni su trajali par hiljada i dobili luft pa sam narucio polinijeve rolnice i lepo se iznenadio kad sam vido i klizace u kompletu s njima :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju