Tehnički kutak > Tuning skutera
Preradjivanje pomicne polutke-minarelli
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 11 Studeni, 2008, 18:34:00 ---
--- Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2008, 18:29:37 ---
Samo sto je kod tebe ova krivulja niza za 3cm :laughing7:
--- Kraj citata ---
Govori u svoje ime :beah:
--- Kraj citata ---
Pa ti si poznat po tome da vrtis trophy-a sa ZX-om na "5000" :laughing3:
I ova polutka se zapravo ponasa kao mekani centralni feder, vrlo brzo prijenos dodje u max. omjer, a za to trebas imati dosta snage na raspolaganju.
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2008, 18:37:18 ---vrlo brzo prijenos dodje u max. omjer, a za to trebas imati dosta snage na raspolaganju.
--- Kraj citata ---
... ili lakše rolice ili tvrđi feder :icon_thumright:
Sutra složim ležajeve pa dođemo za probu kod tebe koji dan... Pripremi Roxa, nemoj da ima koju rupu u ubrzanju :angry7:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 11 Studeni, 2008, 18:40:06 ---
--- Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2008, 18:37:18 ---vrlo brzo prijenos dodje u max. omjer, a za to trebas imati dosta snage na raspolaganju.
--- Kraj citata ---
Sutra složim ležajeve pa dođemo za probu kod tebe koji dan... Pripremi Roxa, nemoj da ima koju rupu u ubrzanju :angry7:
--- Kraj citata ---
Jel ti vidis i osjetis kakva je zima vani. Ja napravim krug-dva zbog gusta i to je to. :sad4:
I ponesi koju litru Silkolene-a kada budes prolazio pokraj skladista :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2008, 18:44:22 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Jel ti vidis i osjetis kakva je zima vani. Ja napravim krug-dva zbog gusta i to je to. :sad4:
I ponesi koju litru Silkolene-a kada budes prolazio pokraj skladista :laughing7:
--- Kraj citata ---
Može? :icon_scratch:
Ja ti uzmem ak hoćeš... 54 kune košta kod nas ::)
Zima je ujutro i navečer... A ak nema magle po danu onda zna i 14-15 stupnjeva bit, tak da... nemoj se izvlačit sad :jerk:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 11 Studeni, 2008, 18:47:13 ---
--- Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2008, 18:44:22 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Može? :icon_scratch:
Ja ti uzmem ak hoćeš... 54 kune košta kod nas ::)
Zima je ujutro i navečer... A ak nema magle po danu onda zna i 14-15 stupnjeva bit, tak da... nemoj se izvlačit sad :jerk:
--- Kraj citata ---
Netreba mi ulje, pa to je preskupo, sigurno imas proviziju od toga, nekih 80% po mojoj procjeni :laughing7:
Kad bude +20° onda i moze, ovako samo iz potrebe na vrlo kratke relacije x km...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju