Tehnički kutak > Tuning skutera
Preradjivanje pomicne polutke-minarelli
SlowRider:
Polutke idu jos za nekih 0.8mm izvan dosjeda za kvacilo, i na taj nacin se takodjer izgubi jedna dlaka. A ovo sto zvono blokira iznosi tocno 0.8mm.
dhorvat:
--- Citat: cvele60 - 11 Studeni, 2008, 18:15:33 ---Trebalo bi da u kombinaciji sa multivarom lepo radi -graf :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Di čupaš te slike? :o
Znači radi se o nekakvom konkretno primjeru...
Cveno su vjerojatno serijske polutke a žuto (nacrtano :toothy3:) je malossi pomična polutka!
Ako je to to, onda je to definitivno to kaj trebam jer svaki drugi trenutak ubrzanja mi je oke osim ovdje di obrtaji skoče i zavrti u prazno :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 11 Studeni, 2008, 18:26:09 ---Di čupaš te slike? :o
Znači radi se o nekakvom konkretno primjeru...
Cveno su vjerojatno serijske polutke a žuto (nacrtano :toothy3:) je malossi pomična polutka!
Ako je to to, onda je to definitivno to kaj trebam jer svaki drugi trenutak ubrzanja mi je oke osim ovdje di obrtaji skoče i zavrti u prazno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Samo sto je kod tebe ova krivulja niza za 3cm :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2008, 18:29:37 ---Samo sto je kod tebe ova krivulja niza za 3cm :laughing7:
--- Kraj citata ---
:toothy12:
A i lako bi se moglo desiti da prva trecina krivulje padne i nize jer za takvu polutku treba i dosta snage jer remen brzo upada unutra.
Meni je na replici bilo na granici (i to sa jako laganim rolicama). Tek je sa MHR variomatom sjelo kak treba, ali sam onda trebao na brzinu novce i prodao sam polutku i postelao opet na serijsku. Sada mi se vise neda to kupovati, montirati itd. Nek malo prevrtava na startu i to je to. ;D
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2008, 18:29:37 ---
Samo sto je kod tebe ova krivulja niza za 3cm :laughing7:
--- Kraj citata ---
Govori u svoje ime :beah:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju