Tehnički kutak > Tuning skutera
Preradjivanje pomicne polutke-minarelli
pitaNS:
--- Citat: SlowRider - 10 Studeni, 2008, 17:38:25 ---Sto dobivam time?
Pa polutka se rasiri do kraja, neda mi se sada opisivati razliku u voznji pri krajnoj brzini, ali to uopce nije za zanemariti. Polutka se rasiri i ne moze do kraja nego udari u zvono.
--- Kraj citata ---
a kaži mi slow kad se polutka raširi do kraja tako da udari u zvono jer remen propadne skroz na osovinu? ? ? Ako propadne nemaš ti onda šta više dopuštati polutki da se širi kad remen ne može dalje!
SlowRider:
--- Citat: pitaNS - 10 Studeni, 2008, 18:22:54 ---a kaži mi slow kad se polutka raširi do kraja tako da udari u zvono jer remen propadne skroz na osovinu? ? ? Ako propadne nemaš ti onda šta više dopuštati polutki da se širi kad remen ne može dalje!
--- Kraj citata ---
Vidi, dobro znam sto me muci i isprobano je. :icon_thumright:
PitBull Aerox:
mozes to i sam malom fleksericom...
neer:
i ja kazem,malu flexu u ruke brusnu i lamelastu sajbu.izbrusit brusnom izgladit lamelastom,10min posla.
SlowRider:
--- Citat: PitBull Aerox - 10 Studeni, 2008, 18:51:51 ---mozes to i sam malom fleksericom...
--- Kraj citata ---
--- Citat: neer - 10 Studeni, 2008, 18:59:24 ---i ja kazem,malu flexu u ruke brusnu i lamelastu sajbu.izbrusit brusnom izgladit lamelastom,10min posla.
--- Kraj citata ---
Za mene je to fus metoda, s obzirom na koliko se vrte polutke, nema sanse da se igram oko toga.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju