Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma ne laze sigurno taj digitalni jako puno.mozda na 145 za 10km.black-rox tvoj derbi je neki vanserijski model kojeg su vjerojatno radili za trke pa im je pobjego slucajno u serijsku proizvodnju i ti si sretno naletio bas na njega.
Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 20:59:22ma ne laze sigurno taj digitalni jako puno.mozda na 145 za 10km.black-rox tvoj derbi je neki vanserijski model kojeg su vjerojatno radili za trke pa im je pobjego slucajno u serijsku proizvodnju i ti si sretno naletio bas na njega. Ne moj je rađen po naružbi posebno za mene black-limited edition,znam niko ne vjeruje ali toliko je bila krajnja,sada vozim vx 125 on pokazuje 130 po urici i onda dođe u blokadu i samo tuče,isto powerd by serdarević
A ja sam novi vxr st od frenda naguro po urici do 147kmh,i još bi on samo je počelo trest volan za poluditi
e bas cu sad za par dana, ak ne i sutra odma snimit sebe i ta dva vxra sa slike (da nebude samo cura koja me brije ) pa cete vidit razliku........odo sad snimit gp1 250 max speed u uspravnom polozaju......kladim se da nece ic brze od 115
Citat: black-rox - 09 Studeni, 2008, 21:05:12A ja sam novi vxr st od frenda naguro po urici do 147kmh,i još bi on samo je počelo trest volan za poluditi ta dva kilometra si dobio sigurno zbog onih ruznih prosirenja na prednjoj maski sa svake strane koja su kao bolja aerodinamika.