I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
svaki drugi dan ista tema...
Robert, ova druga slika ti je tpr, to je alu cilindar, jaci od due+A due+, gusani kit, a svi imaju (ne bas svi, vecina) problem sa hlađenjemInace je to odlicna kombinacija jer je i due dosta jak kit, a i nardo je stvoren za njega
Citat: Ceki21 - 09 Studeni, 2008, 10:04:47Robert, ova druga slika ti je tpr, to je alu cilindar, jaci od due+A due+, gusani kit, a svi imaju (ne bas svi, vecina) problem sa hlađenjemInace je to odlicna kombinacija jer je i due dosta jak kit, a i nardo je stvoren za njegaznam da je tpr alucilindar, i to što si mi napisao mi je isto jasno!jedino što mi nije jasno je održavanje termo grupe! nakon koliko pređenih kilometara se moraju karike mjenjati? klip? jasno mi je da mi nitko nemože ono 100% točno odgovoriti ali nako okvirno bar! neki kažu 2 do 3 tisuće neki opet 5 do 8!
Ja kad sam mjenjao običnu glavu za modular usput sam i kariku promjenio jer je puštala kompresiju, to je bilo na 3000km.Kako to da prelaziš na vodu? Mislio sam da si rekao da nemaš mjesta za kiler.A i što će ti jači kit, čuo sam da je i ovo kaj imaš sad previše za tebe