Tehnički kutak > Tuning skutera
Di-Tech pitanje
malaguti f12:
pomeni je taj motor odlican samo treba mjenjat svjecicu i tu ti se vrsati ono sto manje trosi :headbang:
Po?etnik:
oke onda kome treba masina od di techa samo recite, dat cu i za jeftinije pare
ive_91:
javi mi se na pm. reci kaj sve dajes uz nju. i dogovorimo se... i planu imam da kupim nekog runnera sa sjebanom ili bez masine i gore ubacim ditechovu makinu.
alfist159:
Ekipa mene zanima kod ditech-a, na punom gasu nekad se dogodi da ostane bez gasa, onda pustim gas i ide ok?! Druga stvar je da je lagano počeo trokirati, ne pretjerano ali malo "zadrži" gas onda povuće?! Po meni ili je do goriva ili svječice, napunija sam puni rezervar tifon 95 BS na zadnjem tankanu i koju preporučate svječicu za uzet ako je do nje?
osvetnik88:
--- Citat: alfist159 - 09 Srpanj, 2009, 23:01:33 ---Ekipa mene zanima kod ditech-a, na punom gasu nekad se dogodi da ostane bez gasa, onda pustim gas i ide ok?! Druga stvar je da je lagano počeo trokirati, ne pretjerano ali malo "zadrži" gas onda povuće?! Po meni ili je do goriva ili svječice, napunija sam puni rezervar tifon 95 BS na zadnjem tankanu i koju preporučate svječicu za uzet ako je do nje?
--- Kraj citata ---
-do svjecice ti je ovo sa gasom jer se meni dogadala ista stvar.... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju