Tehnički kutak > Tuning skutera

Di-Tech pitanje

<< < (2/4) > >>

animatrix:
malo sam citao i proucavao... orbital prodaje dijelove za preradu motora na DI, 350$ dodje... nije puno... ali mos nabaviti cijeli motor za tu lovu. ovaj decko sto je radio RS125, mislim da nije radio DI vec samo ITB sa indirektnim ubrizgavanjem... stvar kod orbitala je da prodaje mehanicki sistem, znaci bez elektronike se upravlja.. mozda je to nesto bolja solucija tj jednostavnija... jedino cijena... a volio bih kakvu 125icu sa DI... gledao sam orbitalove motore, pa naletio na rotaxa, ma cudesa... iz 1L izvlace 240ks:D

Po?etnik:
prijatelju svi ti bjeze od di tech modela a ti njega mislis ugradit to ti je sranje ogromno... u bilo kojem pogledu... bez obzira sto stedi ne trosi puno ovo ono dabe ti kad ce se kvarit tolko da ces ga vozit 100 km godisnje

Iwo SR Tuono:
evo moj 6000km ove godine, 3 dana bio u kvaru.... :angry7:

malaguti f12:
ma da ja sam imo ditecha 4god bio je tjedan dana u kvaru i to mojom greskom osto sam bez benzina pa se
injektor zastopo

Iwo SR Tuono:
e baš to, nikad se nije sam od sbee pokvario nego uvijek ga ja zaj**** nešto,il ostanem bezbenzina pa pumpa zariba, il sj**** struju skidajući injektor il nešto,a da je sam stao a da ga nisam dirao to nikad

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju